2017. május 11., csütörtök

Fatelep üllői út

Biking getting boring? A bike is expensive. Start your free trial! Ragasztott gerenda, tetőszerkezeti faanyag, száraz gyalult deszka, tetőléc, teraszburkolat, faanyag megmunkálás.


A fatelep , ahol megtalálja, amit keres. Cégünk a Ludányi Lambéria leányvállalataként jött létre.

Kiemelt minőség, alacsony ár. Abban tudunk neked segíteni, hogy a téged körbevevő fa - a padló a lambériá a szarufá a tetőtartó fá vagy éppen a tűzifád - pontosan olyan, és olyan minőségű is legyen amire szükséged van. Bármilyen faanyagot is keresel, segítünk neked a legjobb ár érték arányút megtalálni.


Budapest, Üllői út 869. SZIA, ÉPP RÁD VÁRUNK! Szeretettel várjuk a hívásodat, megkeresésedet, vagy árajánlatkérésedet, ezért arra kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot most.


Kormányrendelet alapján nyitvatartás változás visszavonásig. Nyitva: Hétfőtől-Péntekig 8.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Milyen egy jó fatelep ? Napjainkban ismét hódít a fa, a belsőépítészetben csakúgy, mint kültéri megoldásoknál. A jobbnál jobb lehetőségek szinte függővé teszik az embert, de fontos odafigyelni, hogy szakmai szempontból is megfelelően válasszunk, kivitelezzünk. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!


A termékekre kattintva a leíráshoz jut. Szaunák, szauna építőanyagok. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A Zatik Kereskedelmi Kft. Győrben is jelen vagyunk.


Nálunk minden olyan faanyagot megtalál, ami az építkezéshez vagy felújításhoz szükséges: kiváló minőségű fenyő fűrészárut, gerendát, pallót, deszkát, méretpontos tetőlécet, valamint észak-európai, skandináv államokból és németországi importból származó kiváló. Teraszburkolatok nagy választékban, vörösfenyő, hőkezelt borovi fenyő burkolatok, klipszes és körben gyalult változatban. Ide érdemes bejönni!


Pestszentlőrinc kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Falburkolat gyártókat képviselem Magyarországon.


Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken.

Több mint 1partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze. Már több mint két évtizedes tapasztalatot szereztünk a fatelep napi feladatainak ellátásában: fűrészáru forgalmazásában, a faanyagok kezelésében, védelmében, méretre vágásában, valamint gyalulásában. Fatelep több évtizedes múlttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések