2017. május 3., szerda

Hisec ajtó feltörése

Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat ( HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek.


Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól!

Országos beépítés és szállítás! Hisec ajtó teszt - Duration: 2:30. How to drill the lock insert in the door? Emergency opening of doors without a key - Duration: 5:57. A kívülről led fénnyel világító kilincs, a kazettás ajtómintázat, a nyikorgó zsanérok, a kilincsen belülről található elfordítókar és a HiSec logó, mely kívül van az ajtó a felső jobb vagy bal sarokban, attól függően, hogy jobbos vagy balos kivitelű az ajtó.


Sajnos már a kínai HiSec ajtót is hamisítják. A HiSec ajtó szép, jól szigetelt, az ára kitűnő, emiatt nagyon szeretik a magyarok, de a betörők még jobban! A HiSec ajtó , a mai állás szerint, beszerelve, 1ezer forint alatt van, ami talán a legjobb piaci kínálat a bejárati ajtók terén.

Természetesen vannak becsületes adócsalók is, de pár ezer forint miatt nem éri meg kockáztatni. A rosszul beépített ajtót újra ki kell bontani, mert a. Az ajtó beépítés nagyjából óra, gyorsított felvételen: VIDEÓ ITT! HiSec alkatrészek webáruháza, kilincs, zárbetét, cilinderbetét, zárszerkezet! Ez az oldal cookie-kat használ.


A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A kilincs-csere ebben az esetben kevés, meg kell nézetni a szerelővel a záródási pontokat is, különben ugyanúgy el fog törni a kilincs! A HiSec ajtó zárbetétje ugyanúgy, mint maga az ajtó kínai, röviden szólva gyenge, nem megbízható, mindenkinek csak a kicserélését javasoljuk. A zárbetét cserénél több dolgot kell figyelembe venni, pl.


Kiemelt hírek: FigyeleHamisítják a HiSec márkát! Biztonági ajtó HÍREK! MABISZ magasabb kategóriába sorolta a HiSec ajtókat! Kálvária egy silány biztonsági ajtóval! Paneltűz és HiSec ajtó ! A kilincs valamint a zártest bemutatása után illik pár szóban beszélni a zárbetétről is.


Amint az a képen is látható a zárbetét tartozéka darab kulcs, melyeknek szín szerint eltérő a funkciója.

A két fekete kulcs csak a beépítés ideje alatt használható hiszen az öt darab piros valamit egy sárga kulcs perforált csomagolásban érkezik a tulajhoz ezzel is kizárva. Az ajtó feltörése elleni legbiztonságosabb védelem, ha nem zárod be az ajtót. A profi betörő igy is úgy is kipakolja a lakásodat, de, ha nem zárod beaz ajtót, legalább az ajtócsere költségét megspórólod.


Az ajtó - vagy zárnyitás előtt a félreértések végett kérjük igazolni jogosultságod! Autónyitás esetén a forgalmi engedélyt, lakásban zárnyitás esetén a személyi igazolványt, lakcímkártyát, vagy egyéb igazoló okmányt kérünk! A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések