2017. május 17., szerda

Falszárítás

Ha az utólagos szigetelés nem lehetséges, mert egy nagyobb átalakítás valamiért kivitelezhetetlen, akkor a falszárítás a jó megoldás. Illetve, ha már kialakult a penészesedés, a fal kiszárítása fokozatosan. A penészes fal többé nem jelent gondot, mert falszárítás során eltűnik a penész.


Nedves, penészes falak szárítása referenciákkal, AQUAPOL szigetelés, falszárítás év garanciával. A falszárítás területén szerzett több mint éves tapasztalat, a rengeteg referencia alkalmassá tesz minket arra, hogy a szélesebb nyilvánosság elé lépjünk és az internet világában is megtalálhatóak lehessünk.

A Magyarországon ismert és alkalmazott vizes falak kezelésére hivatott eljárások közül a legolcsóbb. Vizes falak utólagos szigetelése, műszeres falnedvességméréssel. A legmodernebb technológiák alkalmazásával.


Termovíziós képek készítése, szakszerű kiértékelése. A talaj teherviselő rétegei azonban többnyire nem a felszínen helyezkednek el. A nagyobb átalakítás, utólagos szigetelés helyett a falszárítás jelenthet megoldást.


Az Aquapol falszárító készülék sikeresen felveszi a harcot az alulról jövő, falon felfutó vizesedéssel.

Az alsó szigetelés hiánya, vagy újabb építésű házak. Falszárítás , melyet nem a lakás fűtésével szeretnénk elérni. A technológiából adódik, hogy a munkákat a tartószerkezet bontása nélkül , roncsolás mentesen lehet elvégezni.


A falszárító eljárás bemutatása: A 40- évnél idõsebb épületeknél gyakori jelenség a vakolatok átnedvesedése a talajszint közelében, elszínezõdések, só kivirágzások és magának a vakolatnak elválása a faltól. Android készülék nyomkövetése elrejtve futó GPS alkalmazás segítségével. Az elektroozmotikus falszárítás módszere három magyar feltaláló, Horváth Zoltán, Bicsók Imre és Lipcsey Miklós nevéhez fűződik. Körülbelüli kiszáradási intervallumot lehet csak ilyen esetekben meghatározni.


Függővé tehető a száradási idő hossza attól, hogy milyen típusú, mekkora felületű falról van szó, illetve hogy milyen mértékben vizesedett el. Ezeket a szempontokat figyelembe véve, a becsült száradási idő körülbelül 3-14. A falszárítás megelőzi a penészgombák kialakulását, valamint, ha azok már elszaporodtak, akkor a megfelelő módszer alkalmazásával elengedhetetlen eltávolítani a telepeket. Ezt követően megelőzhető az újbóli megjelenésük és eltűnik a dohos szag is. Hogyan működik a falszárítás ? Nedves fal, penészes fal, vizes fal, salétromos fal szigetelés.


A profi falszárító berendezésekkel végzett falszárítás nemcsak gyors és hatékony, hanem pénztárcabarát is, és eredményeképpen nemcsak a nedvesség és a penész tűnik el, hanem a lakás, épület levegője is frissebb, tisztább és egészségesebb lesz. Sokaknak okozott és okoz problémát a nedvesség, a vizesedés a különböző épületekben. Ezek leggyakoribb oka a beázás, különféle csőtörésből és szivárgásból eredő vízkárok illetve az elöregedett aljzatszigetelés miatti vizesedések.

Az átnedvesedett, vizesedő falak szerkezeti problémákat okozhatnak legsúlyosabb esetben. Enyhébb esetekben is az érintett falfelület vakolatának mállásához, penészedéséhez, salétromosodásához vezetnek, és ezektől a problémáktól falszárítás nélkül meglehetősen nehezen tudunk megszabadulni. A talajból érkező, onnan a falak kapilláris rendszerén felszívódó. Nedves, vizes a fal? Utólagos vízszigetelés.


A nem megfelelő, elöregedett szigetelés következményeként a víz a falakba jut. Vizes, dohos falak utólagos szigetelése acéllemezzel, címek elérhetőségek, telefonszámok az oldalon. Végleges megoldást kínálunk a salétromos, fal utólagos szigetelésére.


Bármi is egy lakás, vagy épület nedvesedésének, dohosságának az oka, a hiba hatásos elhárítására csak akkor van esély, ha az épületet előzőleg teljesen (vagy a lehető legnagyobb mértékben). Roncsolás igényes falszárítás technológia. A vakolat helyreállítása csak speciális anyagokkal történhet. Salétromos fal utólagos szigetelése. Az általunk utólag szigetelt vizes házak referencia fotókkal, képekkel.


Mindenfajta nagy teljesítményű szárító bérbeadása és eladása Sokan nem tudják, de egy vízkárt kővetően, legyen az csőtörés, beázás, szomszéd által okozott leázás, árvíz, stb. A falon felfutó nedvesség a vízen kívül oldott ásványi sókat is tartalmaz, mely a fal kiszáradása után kikristályosodik a falfelületen. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések