2017. május 12., péntek

Hörmann kapunyitó távirányító

Hörmann távirányítót keres? Rengeteg távkapcsoló raktárról, országos kiszállításunkkal akár másnapra. Elemmel, működésre készen szállítjuk.


Távirányító, távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót.

Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. Szigetszentmiklós Leshegy u. HSE BS kétgombos mikro távirányító fényes fekete színben. TOR TECHNIK MAGYARORSZÁG KAPU- ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT.


A meglévő BS és 8MHz rendszereket könnyedén át tudja másolni erre a távirányítóra. HÖRMANN HSPkapunyitó távirányító. Elektromos kapunyitó szaküzlet és márkafüggetlen szakszerviz.

Univerzális, tanítható távirányítók. Tanítható, kisméretű, modern! Garázskapu távnyitó Fix 868. Utoljára nézett termékek. Kéziadó, kapunyitó.


Egy kiegészítõ vevõegységgel pedig további funkciók indíthatók a kéziadóról egyetlen gombnyomásra, például az udvari világítás be-és kikapcsolása. HSZ BS 2-gombos szivargyújtóba helyezhető távirányító. Ennek menetéről minden esetben mellékelünk egy leírást a csomagban. Kiváló minőségű programozható fix kódos kapunyitó csere távirányító. Használatához szükséges az eredeti távirányító még működő példánya, amiről egy perc alatt megtanítható a kó és utána használatba vehető a távirányító.


Ha nincs már működő távirányító akkor könnyen rátaníthatjuk az új távkapcsolót közvetlenül a kapunyitó automatikára is. Az új távirányító megérkezése után beállítását a régi távirányító használatával tudjuk egyszerűen elvégezni. Erről természetesen részeletes leírást kap a magyar nyelvű útmutatóban.


Mechanikai és elektromos hibák elhárítása. Sorompó javítás, karbantartás. Meglévő rendszerek karbantartása.

MyGate kapunyitó távirányító Válasszon kedvére a színekből, rakja egy távirányítóra a kapukat és használjon csak egyett ! Kapu távirányító pótlás. A legújabb FUTURA Wi-Fi lakáskészülék megérkezett! Bezár Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések