2017. május 31., szerda

Alumínium perforált lemez

A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Aluminium lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Egyedi gyártású perforált lemezek.


Mezőgazdasági rostalemezek. A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk.

A lyukasztási típusok sokfélesége az alkalmazások és formák korlátlan sokszínűségét teszi. Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! A Martin Metal Product Kft. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel.


Számos felhasználási terület. Idén a fa árnyalatai. Győr legsokoldalúbb asztalos üzeme, ahol megvalósítjuk elképzeléseit.

Ternyák Trade Kft, Fehérvári u. Az ilyen lemez könnyebb szerkezetű, mint a normál lemez , és számos területen felhasználható. Ilyenek például a kerítések, rácsok, védőburkolatok, padlóburkolatok. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható. Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Lyukasztott lemezek. Perforált , expandált lemezek. Alapanyaga lehet alumínium , rozsdamentes, acél, horganyzott acél, nemes acél.


Acél horganyzott acél rozsdamentes acél alumínium acél lemez horganyzott lemez alumínium lemez lapos acél szögacél zártszelvény síkháló betonháló perforált lemez expandált lemez kerek lyukak négyzet lyukak díszes mintás lyukak csövek négyzetvas varrat nélküli cső huzalok aknafedlap aknafedlap dróthálók. Cukrászatoknak, pékségeknek ajánljuk! FEHÉR PERFORÁLT LEMEZ , 80X20CM és még 2termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Alumínium perforált lemez négyzetlyukakkal x 2. Mindezek mellett a legelterjedtebb kivitelezési forma a lamellás kerítés. Rendkívül nagy variálhatósága, egyszerű és igényes megjelenése miatt roppant közkedvelt. A lamellák mellé gyakran társul díszítőelem, mely lehet többek között perforált lemez , vagy az Ausztirában közkedvelt márványlap.


Nyár rétegelt lelmez.

Az élet szinte minden területén használatos fémipari termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Partnereinknek, vevőkörünknek mindig a legoptimálisabb, költséghatékony megoldást igyekszünk nyújtani, amelynek alaptámasza a kiterjedt, stabil beszállítói körünk. A szolgáltatások fő jellemzői az akár db-os rendelési mennyiség, azonnali all inclusive ár telefonon és az online shopban. A különböző furatminták, anyagok és mérőeszközök anyagokat az ügyfelek valget. Den perforált kerek furatokkal a legnépszerűbb stílus fémlemezek, de ez is elérhető szögletes és négyzet alakú lyukak.


Vasanyagokat nem árusítunk! Az alábbi árak a lakatos munkát megrendelő ügyfeleink részére tájékoztatásul szolgálnak. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A kívánt méretű termékek lemez - kívánt kisformátum középformátum nagyformát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések