2017. május 26., péntek

Fényáteresztő tetőfedő anyagok

Fényáteresztő tetőfedő anyagok

Polikarbonát lemezek. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó.


Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. Tetőfedés-, ácsmunkák mesterfokon! Precíz, megbízható, gyors munkával állunk rendelkezésükre! Vállaljuk új tetők építését, tetőtér beépítését, régi tetők felújítását, átfedését, javítását, filagóriák építését, elő tetők kivitelezését , tetőablak beépítését, kocsi beállók kivitelezését.


Fényáteresztő poliészter síklemezek Az üvegszálerősítésű poliészter síklemezek teljes alátámasztással kiválóan alkalmazhatóak külső és belső falak burkolására. Megfelelő alátámasztással alkalmazásuk kibővíthető belsőtérben ajtók, ablakok és függőleges térelválasztó elemek kialakításához, melyeknél a tartósság alapvető fontosságú. Viszonylag olcsó, kedvelt tetőfedő anyag, amely bő szín- és méretválasztékban szerezhető be. Fémlemezes tetőfedő anyagok.


Fényáteresztő tetőfedő anyagok

Ezek a különféle alakú, horgany, illetve horganyzott acél, vagy alumínium lemezből készült tetőfedő anyagok igen változatos profil kialakításban készülnek. Ennek oka, hogy általában a régi. A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható. Betoncserepek: Bramac-Mediterrán-Azzurro A több ezer éves múlttal rendelkező betoncserepek folyamatos minőségi javítása és a receptek pontosítása elvezetett ahhoz, hogy napjainkra az egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technika lett.


A fém tetőburkolatok a tetőfedő anyagok osztályába tartoznak. Jellemzőjük, hogy nagy szilárdsággal rendelkeznek, sok színben kaphatók és egyszerű a felszerelésük. Napjainkban a két legelterjedtebb tetőfedő anyag a cserép és a cserepeslemez. Az utóbbi igen közkedvelt tetőfedő megoldás, hiszen nagyon sok előnye van. A polikarbonát ernyő fényáteresztő képességű, dekoratív megjelenést kölcsönöz a homlokzatnak.


Védelmet nyújt az eső, hó, jég ellen. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges összes anyagot (csavarok, alátétek, tiplik, takaróelem, ragasztó, ezüst szegély). A kialakítás lehetővé teszi, hogy több elemet egymás mellé építsünk.


A fényáteresztő műanyaglemezek különböző eljárással készülő, széleskörű felhasználhatósággal rendelkező műanyag termékek, úgymint: tömör vagy üregkamrás polikarbonát és polipropilén lemezek, extrudált és öntött akril lemezek (plexi), SAN és egyéb PVC lemezek. Budakeszi Építõanyag Kft. Jó fényáteresztő , praktikus, jól felszerelhető! Ha lehetőségem lesz rá a kerítést is ebből készítettem, nem csak a tetőt!


Köszönöm a nyerési lehetőséget! A döntésben talán segít az alábbi összeállításunk, amelyben röviden összefoglaljuk a különféle tetőfedő anyagok jellegzetességeit. Magyarországon a legelterjedtebb tetőfedő anyag , elegáns, klasszikus és esztétikus megjelenéssel. Bruttó lemezterület: m2. Nettó táblaméret: m2.


Hullámok száma db. A tető megfelelő működését a szakszerűen beépített tetőfedő anyagok határozzák meg. Sok fajta tető létezik, ezért nem lehet egy általános szabályt mondani a tetőfedési munkálatok menetére, mert az egyes tetőfajták mindig más és más fedési eljárást és módszert igényelnek. Kemény fedéshez használt anyagok. Előtető építés, terasz és erkély fedés, terasztető – fényáteresztő polikarbonát fedéssel is.


Fényáteresztő tetőfedő anyagok

Melléképület és egyéb kerti faépítmények készítése. Egyéb, különleges faszerkezet építése, készítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések