2017. május 18., csütörtök

Hegesztett háló ár

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Hegesztett háló (betonháló vagy síkháló) BHB 55.


Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Nálunk kapható: Drótfonat ↵ klikk.

Táblás panel kerítés ↵ klikk. Egy és Kétszárnyú kapuk. A madárháló magasság 1m, azaz 1cm. Méret (m), Szemméret (mm), Szín, Kiszerelés, Bruttó ár.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


Betonacél, betonvas, betonháló a legjobb áron ! Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet.

A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek-, valamint a felhasználás tekintetében szélesedő termékspektrumnak. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Ponthegesztett drótháló kerítés árak - különböző szemméretekkel.


Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló. PONTHEGESZTETT HÁLÓ HORGANYZOTT 10X1M 16X16MM és még 2termék közül választhat a kategóriában. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója.


Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Ennek eredményeképpen a hegesztett háló erőssége többszöröse a normál hálóhoz képest. Egyszerű telepítés és védőbevonat, amelyek a védőháló legfontosabb előnyei.


Mivel a hegesztett háló sokkal nehezebb, mint a szokásos háló , a szerelése sokkal egyszerűbb és mindenekelőtt gyorsabb. Ebben az esetben nem kell a.

Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft. Jól ismert még vasbeton háló , síkháló vagy éppen a vasbeton síkháló elnevezés egyaránt. Bordázott betonacél. Ne feledje, hogy a beton vasalásakor hogy a sávalapban, a koszorúban és a pillérekben a betonvasakat kengyelek kötik össze, igy a vaskengyelek beszerzéséről se feledkezzen meg.


A betonvas alapmérete méter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések