2017. május 11., csütörtök

Hővisszaverő ablakfólia

Connect with our experts to find the best solution for your business. Hő és fényvédő ablakfólia. A mi hő és fényvédő fóliánk NEM NEKED VALÓ, ha a lentebb felsorolt problémák nem zavarnának…!


Szereted a kontrollálatlan vakító napfényt és nem zavar, ha nem látod számítógépeden a megnyitott tartalmakat. Két tetőtéri a világossal, a sötéttel, hagyományos (függőleges) szintén sötéttel (keleti oldal) lett fóliázva. Még van pici ablak a nyugati oldalon, ezekre még nem volt időm.


Az elsőnél kisebbre vágtam, ahogy a használati utasításban volt. A LLumar épületfóliák akár -kal csökkentik a fény káprázó hatását, így könnyebben nézhetsz tv-t vagy dolgozhatsz számítógépeden. Továbbá, mivel a LLumar ablakfólia termékek többféle árnyalatban is elérhetők, így nem zavarják a kilátást és a neked legmegfelelőbb megjelenést biztosítják.


Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat! Tegye komfortosabbá, biztonságosabbá otthonát. Szigetelje le ablakait és takarítson meg energiát. UV védő, hővédő, fényvédő, dekor és biztonsági ablakfóliázás. Teljes vagy csak részleges belátás védelmet szeretne a maximális világosság megtartásával?


Válassza ki melyik az ön számára legszimpatikusabb betekintés elleni ablakfólia. A Llumar az egyik legnagyobb ablakfólia gyártó cég, az itthoni forgalmazót arról kérdeztük, milyen előnyei vannak a nem barkácsáruházas verzióknak. Mint mondják, az egyik, hogy van garancia a termékre, ami valóban nem rossz dolog.


A másik, hogy a szakemberek pillanatok alatt felteszik a fóliát, ráadásul ők nagykereskedelmi. Hatalmas üvegfelületek, üvegajtók, panorámaablakok, természetes fény, tökéletes kilátás. Ezek mind a modern építészet alappillérei. Persze, mint mindennek ezeknek is vannak po. Kérjük, első lépésként a megfelelő beviteli mezőkben adja meg az ablakfólia tervezett méretét (az üvegfelületet) centiméterben, majd jelölje be, hogy az ablakfólia gyártásának árát szeretné-e megtudni vagy teljes körű szolgáltatásunk igénybevételét tervezi és felméréssel, szállítással valamint felszereléssel együtt számolva.


Ablakfólia árkalkulátor. Bútorok, szőnyegek és más lakberendezési tárgyak napsugárzás káros hatása elleni védelmét szolgálja a teljesen áttetsző, víztiszta UV-szűrős ablakfólia. A fény- és hővisszaverő üvegfólia emellett színétől függően különböző mértékben csökkenti a bejutó hő mennyiségét és csökkenti vagy megakadályozza a. Beltéri hő-fényvédő ablakfólia árak. Kültéri hő-fényvédő ablakfólia árak.


A SkyFol ablakfólia sorozatok hatalmas választéka várja, hogy otthonát komfortosabbá tegye. A beltéri és kültéri hővédő ablakfólia sorozatokkal drasztikus, 5-fokos hőmérsékletcsökkenést érhet el. Ráadásul tükröző sorozatainknál nem kell leengedett redőny mellett ülnie a sötét szobában, mert a hőt a SkyFol ablakfólia jelentősen csökkenti, míg a fény megmarad. Simítóval húzd ki a vizet a fólia alól. Nem mindegy, hogyan!


Erről részletesen kapsz majd tájékoztatást. A “Közepesen nehéz” besorolású fóliáknál nagyon fontos, hogy megfelelően ki legyen húzva minden víz a fólia alól, mert különben foltos maradhat. A színezett biztonsági ablakfólia elsődlegesen betörésvédelmi célokat szolgál, de egyben esztétikai, illetve fény- és hővisszaverő funkciókat is betölt. Legkeresettebb azonban a biztonsági fólia víztiszta változata, ami láthatatlan védelmet nyújt. A leghatékonyabb UV-szűrő fólia -os káros sugárzás szűréssel, és -os hővisszaverő.


Túl sok hő jön be az ablakokon keresztül? Hővédő fólia ideális megoldás a belátás ellen is. A klíma nem tudja lehűteni a szobát, vagy irodát? UV sugárzást teljesen megszünteti. Szeretne energia megtakarítást fólia segítségével?


Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű. Ha cége még nem szerepel adatbázisunkban, de szeretné, hogy erről az oldalról is megtalálják, vagy szeretne hővisszaverő ablakfólia címszóra kiemelten szerepelni, kattintson ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések