2017. május 24., szerda

Laminált bútorlap

A bútorlap ( laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Többcélú alapanyag bútoripari alkalmazásra.


A függőleges és vízszintes síkban beépített bútorelemek ideális anyaga, kifejezetten alkalmas ruhás- és öltözőszekrényekhez, falburkolatok és íróasztalok elkészítéséhez.

Laminált bútorlap. A laminált felületek festésekor is nagyon fontos hogy tökéletesen tiszta és zsírmentes legyen a felület. A művelet legfontosabb, kulcsfontosságú része következik: az alapozás. Mind a laminált , mind a műgyantázott, mind pedig a furnérozott bútorok átfestésének alapkelléke a Tikkurila Otex alapozója.


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Itt , Budapest XVIII. OSB, bútorlap - Termék típusa.


Gyurasics Márka nélkül.

Szűrés Alaphelyzet. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Ez a lépés a bútorlap festése előtt akár ki is hagyható… éljen-éljen!


A laminált bútor esetében kizárólag akkor van szükség érdesítésre, ha a felület puklis (mert pl. víz érte korábban): ezeket az egyenetlenségeket csiszolással tudod eltüntetni. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Napsárga a korpusz, és világossárga, olyan rücskös-fajta laminált a front.


BYSPAN védjegyet viselik. A formája viszont nem rossz. A korpusz fújt bútorlap , a a frontok fóliázott matt bútorlap. Antikolt festést szeretnénk rá.


A Falco laminált bútorlap nagy választékával Mi segítjük Önt a modern, meghitt otthon megteremtésében. Továbbra is minden általunk forgalmazott laminált bútorlap és hátfal színtől függetlenül valamint furnéros táblák, rétegelt lemezek és néhány fenyő táblásított is szabott négyzetméter áron kapható. További információkés árak felől kérjük érdeklődjön a weboldalunkon található elérhetőségeknél!

Legyen Ön is egyedi! Tekintse meg az inspirálóként szolgáló swisspan dekor katalógusokat ás videót itt ! A KRONOSPAN laminált bútorlap alkalmazásával a belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani. A dekorok széles választéka teszi lehetővé, hogy a modern bútorok és belsőépítészet alapanyagaként használjuk fel. BÚTORLAP , FEHÉR és még termék közül választhat a kategóriában. A laminált bútorlap egy olyan termék, amelyet háromrétegű forgácslaplemezből gyártanak és melamin gyantával kezelnek.


A laminálás folyamata a melamingyanták azon képességén alapul, hogy a tábla felső rétegébe magas hőmérséklet és a nyomás utáni és hűtéssel közben szilárd felületet hozzon létre. A bútorgyártás során ma egyre elterjedtebb a bútorlap , mint alapanyag. A Woodfolio Trade Kft. Kastamonu bútorlap színeket itt nézheted meg.


Színajánlás listánk itt érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések