2017. április 28., péntek

Szalagfüggöny árak

Szalagfüggöny Budapesten, kedvező szalagfüggöny árak nagy kínálattal. Keressen minket bizalommal. SZALAGFÜGGÖNY Cégünk fő profilja az árnyékolástechnika. Kedvező szalagfüggöny árak mellett, óriási választékban, rövid határidővel, garantált minőségben készítjük el termékeinket.


Ez az árnyékoló típus remek választás, akár otthonába akár munkahelyére keres függönyözési megoldást.

Precízek és korrektek vagyunk, rövid határidőt vállalunk. A felmérés és a helyszíni szaktanácsadás Budapesten díjmentes. A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez.


Egyedi, hatékony és esztétikus megoldást jelenthet nem csak árnyékolásra, de akár térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával. Az árak nettó árak.


Ft megrendelés esetén.

Szinte bármilyen ablak- és ajtótípus esetén felszerelhető, hiszen többféle rögzítéssel (mennyezetre, oldalra vagy süllyesztett rögzítéssel) és kivitelben legyártható (háromszögű, esetleg ferde ablak, vagy ívelt mennyezet, stb.). PVC szalagfüggöny , PVC függöny, ipari függöny különböző hőmérsékletű terek elválasztására. Közvetlen a gyártótól, gyors és ingyenes kiszállítás!


A kiszállási és szerelési díj mennyiségfüggő. A feltüntetett összegek a gyártás és szerelés teljes költségét tartalmazzák! Nagyobb megrendelések esetén különböző. A bejutó fény mennyiségét a lapok állását egyszerűen szabályozhatjuk. Több féle lamellából lehet választani, az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az apró.


A kialakult árlistát hetente frissítjük, így a piac legfrissebb, legdinamikusabb árait tudjuk vevőink rendelkezésére bocsátani. Ft-os megrendelés esetén. Reluxák, Rolók, Súnyoghálók, Függönykarnisok, Ablakpárkányok és több más termék Önnek az E - shopban. Méretre gyártott termékek.


Szállítás a felmérést követő 5-munkanapon belül. A redőny árak a termék árát valamint profi szerelők által történő szakszerű szerelést is tartalmazzák. Redőny alapárak, redőnykiegészítők alapárai.

Alábbi táblázatokban redőnytípusonként láthatók a redőny árak. A redőny és az árnyékolók ára négyzetméterre, míg a redőnykiegészítők ára darabárra. Felszerelhető mennyezetre vagy oldalfalra, illetve létezik ferde szalagfüggöny karnis is, amit általában tetőtereknél vagy egyéb nem vízszintes felületeknél szoktunk alkalmazni. A cégünk alanyi áfa mentes ezért a bruttó.


A lamellákat különböző állásba húzva szinte mindig új designt tud adni lakásának. A karnis esetén a minimum. A motorizációs termékek árai a megrendelő által - elektromos előkészítési útmutatónk alapján - kialakított elektromos hálózatba történő bekötés és üzembehelyezés árát tartalmazzák.


Miért minket válasszon, ha redőnyre van szüksége? Megbízható munkavégzés, korrekt árak mindez rejtett költségek nélkül! Ha megbízható partnert keres a redőnykészítésre, akkor megtalálta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések