2017. április 24., hétfő

Solflex hőtükör fólia

SOLFEX HATÁSFOKJAVÍTÓ HŐTÜKÖRLAP 60X120CM és még termék közül választhat a kategóriában. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium.


A hőtükör fólia könnyen kezelhető, mozgatható így a nehezen szigetelhető sarkokban, hajlatokban is megfelelően használható. PE FÓLIA ,4X25M 09MM REG.

A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Solflex lélegző tetőfólia felhasználási területe: Mérsékelten páraáteresztő tető-alátétfólia egyszeres tető átszellőztetéssel normál páraterhelésű épületnél (fokozott min. Sd m belső oldali párafékező fólia használata mellett) szabadon belógatva 25° hajlásszög feletti tetőknél, normál hőterhelésre. Padlófűtés alá kerülő hővisszaverő fólia. A padlófűtés során a hőátadás nemcsak a fűtendő tér felé történik, hanem ellenkező irányba is.


A Solflex padlófűtéshez való alátétfólia csökkenti a fűtőcsövek alatti tér felmelegedését és a ráirányuló hősugarakat a fűtendő tér felé veri vissza. Solflex padlófűtés alátétfólia A SOLFLEX Nyár tetőfóliához hasonló légbuborékos fólia , de annál erősebb, terhelhetősége nagyobb. A légbuborékok miatt az anyag r. A Solflex buborékos hőtükörfólia átszellőztetett tetőszerkezetekhez alkalmazzák főként.

A hőtükör fólia rögzítését végezheti kétoldalú ragasztószalaggal, alumíniumos (metalizált) ragasztószalaggal, vagy tűzőgéppel. A legbiztonságosabb rögzítési módja ha ragasztószalaggal 6-8cm átfedéssel helyezzük fel az. A hőtükör fóliák feladata, hogy télen és nyáron a megfelelő irányba visszaverjék a hősugarakat. Termékeink között többéle hőtükrös fólia is megtalálható, amelyekkel komfortosabbá tehető otthona hőháztartása.


Reflex Nyár hőtükör fólia. A feladata, hogy megvédje a tetőteret a túlzott felmelegedéstől. A fólia többrétegű polietilén légbuborékos hordozó rétegű, fémgőzölt hővisszaverő felülettel van ellátva párazáró fólia a párát nem engedi át, ezért ügyelni kell a megfelelő légrés gondos kialakítására. Az időjárás hatásainak szabadon kitenni hétnél tovább nem szabad!


SOLFLEX REFLEX Tél hőtükör fólia -Hővisszaverő párazáró fólia. A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz. Védi a hőszigetelő anyagot a belső térben keletkező párától, meggátolja a kellemetlen, egészségre. Szerintem ez nem jó, mert azt olvastam,hogy pont a beton és a fólia közé kell a légrés, hogy a betonból érkező sugárzó hőt visszatükrözze. Solflex tűzgátló és padlófűtés fólia Ebben a kategóriában összesen termék található.


A fólia egyik oldala – a nemezelt réteg – a páralecsapódást gátolja, valamint a párolgási felületet növeli. Next generation versatile frame collector SOLFEX energy systems new and exclusive FK 5flat plate collector series encompasses the latest patented technologies along with industry know how. Solflex hőtükör Hővisszaverő, hőszigetelő és párazáró fólia.


Metallizált belső párazáró fólia.

Az Isoflex ALU-PZ párazáró fólia , megakadályozza a pára hőszigetelésbe való bejutását. Az alumínium bevonat tartósan párazáró, a fólia párazáró képessége a bevonat nélküli PE fóliákkal ellentétben nem romlik az évek során. A Solflex Tűzgátló fólia alumíniumrétege visszaveri a hősugarakat, ezáltal megvédi a bútort vagy egyéb tárgyat a hősugárzástól, késlelteti a feltételezett lángok terjedését.


A tűzgátló anyag önkioltó tulajdonsága következtében megakadályozza az égést. Designed to be lightweight and compact, in order to connect directly onto a standard manifol without the need for extra brackets or supports. Gyártott termékek: - SOLFLEX NYÁR hővisszaverő tetőfólia - SOLFLEX TÉL hővisszaverő belső párazáró fólia - SOLFLEX LÉLEGZŐ hővisszaverő tetőfólia - SOLFLEX HŐTÜKÖR hővisszaverő fólia radiátor mögé - SOLFLEX PARKETTA ALÁTÉT alátétfólia parkettához - SOLFLEX PADLÓ padlófűtés alátétfólia - SOLFLEX. A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Hőtükör - Gyakori kérdések a témában. Solflex nyár párazáró fólia Fóliák Ne a falakat, hanem a helyiség levegőjét fűtsük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések