2017. április 17., hétfő

Pattintós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló szögletes tokjának mérete 45xmm. Fix keretes szúnyoghálók ♦ Fix keretes, szúnyoghálókat műanyag és alumínium kerettel is készítünk. A háló antracit szürke, üvegszál alapanyagú, amely a hidegnek, és a tartós erős napsütésnek egyaránt kiválóan ellenáll.


Amennyiben a háló külső. Alap színei a fehér és a sötétbarna, de többféle faeres színben is elérhető. A háló üvegszálas, és antracit szürke színű, mely tartósan ellenáll a napsütésnek és nem utolsó sorban kiváló optikai hatású.

A keret műanyag vagy alumínium, a háló üvegszálas. Alakzatokban is elkészíthető pl. A szúnyogháló az ablakkeretre kívülről van rögzítve pattintós megoldással vagy csavarozva.


Szúnyogháló amit keres? Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Ennek szükségességét, valamint méretét – és így az esetleges többletköltséget is – a felmérés során lehet meghatározni. Redőny webáruház - redőnyÁRUHÁZ.


Nem csak alkatrész, késztermékek is!

Reluxa és harmonikaajtó kevezményes áron! Felszerelése csavarral, vagy kapcsokkal, pattintós módszerrel történhet , ez az ablak típusától függ. Ablakra szerelhető szúnyogháló , ajtó készítésére nem alkalmas.


Szalagfüggöny tartó klipsz. A szalagfüggöny rögzítésre szolgál. A mennyezetre történő rögzítése után ebbe pattintjuk a szalagfüggöny karnist. Erős de könnyű extrudált alumínium profilból készül, üvegszálas hálóval.


A külső redőnyök megfelelő megoldást nyújtanak az épületek beárnyékolására. Ezen felül hőszigetelő és hangszigetelő funkciójuk is van, valamint betörésgátlók is egyben. Vállajuk Budapesten a 11. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.


Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, éves tapasztalattal. Kérjen minden esetben egyéni, személyre szabott árajánlatot elérhetőségeinken! Hasonlóan egyszerű a pattintós változat, ahol szintén elegendő pár mozdulat, hogy elzárjuk otthonunkat a hívatlan vendégek elől. Ha ennél komplexebb (ugyanakkor tartósabb) szerelési módszert választunk (rolós vagy pliszé szúnyogháló ), érdemes szakembert hívni, hogy az eredmény valóban tartós és kifogástalan legyen.


Mobil szúnyogháló ajtó. Merevítő, pattintós profil. MPH retesz adapter.

Léc, szegély, burkolatváltó kategóriában 4termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések