2017. április 25., kedd

Fa nedvességmérő

Könnyű és egyszerű működésű BMa fa és az építési anyag nedvesség tartalmát néhány másodper alatt megméri. Mérőcsapok biztosítják a szilárd kapcsolatot az anyag és nedvességmérő között, így ponto. A Trotec BMnedvességmérő esetében kétféle mérési mód közül választhat, hiszen lehetőség nyílik a faanyagok (pl. fűrészanyag, tűzifa) vagy a lágy állapotú építőanyagok (gipsz, vakolat vagy esztrich) nedvességtartalmának megmérésére is.


Mi mindenre képes a BMfa és építőanyag nedvességmérő ? Alkalmas kő, fa és vakolat páratartalmának mérésére.

A mérési tartomány: - között van. A nedvességmérőraktáron van, kiszállíáts 1-munkanap alatt! A digitális kijelzőn könnyedén leolvashatók a számok. Trotec BMnedvességmérő Faanyagok és építőanyagok nedvességtartalmának megmérése most egy gombnyomással lehetséges! Vásárold meg nyugodtan!


Ha nem tetszik, napig visszafizetjük az árát! A Laboratórium vállalja valamennyi típusú fa nedvességmérő kalibrálását. A kalibráláshoz a vevőnek kell a fa test mintát biztosítania.

A testeknek minden oldalon min. T5nedvességmérő műszer. Az opcionális adapterkészlet, megfelelő összekötőkábelek és számos, különböző hosszúságú mérőelektródák segítségével akár még mélységi nedvességtartalom is vizsgálható pl. A FARMCOMP sokéves tapasztalata a nedvességmérésben lehetővé tette, hogy válaszoljon erre a kihívásra.


A nem megfelelő nedvességű fa felhasználása később a helyszínen mechanikai deformálódásokhoz vezethet, és ezáltal bútorelemek vagy az egész tartószerkezetben kárt okozhat. Ezért az ácsok, asztalosok beépítés előtt fel kell, hogy mérjék a fa anyagnedvességét. Fa nedvességmérő , tűzifa nedvességmérő Laserliner Wood Tester 082.


Aljzatbeton nedvességmérő : Aljzat nedvesség mérésére CM karbidmérő eszközt alkalmazunk. A fa - vagy faalapanyagú burkolóanyagok (parketta, hajópadló, parafa, laminált padló), igen érzékenyek a nedvességre. Ezért mindenféleképpen ajánlott a burkolat fektetés elött az aljzatbeton nedvesség tartalmának meghatározása.


Ft-ért, kedvezménnyel. Hőmérők keres olcsón online? A ránézésre száraz fa nem száraz, mérje meg egy nedvességmérővel! A megoldás: kerti fatároló! A fa szárítására ideális egy nagyméretű kerti fatároló, amibe 5-évre előre lehet tárazni fát száradni.


Gyors nedvességmérő és hektolitersúly mérő egyben, hő-kompenzációval ráadásul! Ez az új Multitest gabona szemnedvesség mérő műszerünk, mely a Multibatt kézi kombájnnal tökéletes párost alkot a termőföldi mintavételkor!

Ha megázik egy rakat száraz fa , az pár nap alatt ismét száraz lesz, de a műszer szerint kuka. Ha pár hétig szárítod a friss fát, a felszíne száraz, a műszer szerint jó, valójában a belseje vizes, tüzelésre alkalmatlan. A fa a végein tud rendesen száradni, így ajánlott a mérést kettéütve végezni. A fűtéshez egyébként szintén ajánlott a fát kettéütni, mert pld a faelgázosító kazánok kezelési utasításában elő is van írva, hogy legalább egy helyen ketté kell vágni a fát.


Ez a prezcíz, professzionális nedvességmérő egyaránt alkalmas nedves és száraz faanyagok mérésére. Vannak olyan eszközök, amelyek rejtett tényezőket tárhatnak fel számunkra. Habár a sor nagyon hosszú, de a fa nedvességmérő bizonyára hatékonynak bizonyul akár a tűzifa, akár a más célra felhasznált anyag estében. Sok építkezés alkalmával fontos információnak bizonyul a különböző anyagok állapota és.


BMépítőanyag és faanyag nedvességmérő - A könnyen cserélhető acél mérőcsúcsokkal biztosított a szilárd kapcsolat a vizsgálandó anyaggal. Találatok száma: 1. Nedvességmérők - fa Nyomtatás Keresés az aktuális kategóriában. Erdészeti felszerelések.


Professzionális nedvességmérők év garanciával, Anyagnedvesség pontos mérésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések