2017. április 7., péntek

Szennyfogó lábtörlő

Lábtörlő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Vásárlás: Lábtörlő árak, eladó Lábtörlők. Akciós Lábtörlő ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lábtörlő termékek, Lábtörlő márkák.

Szennyfogó szőnyeg rendszer, lábtörlő kül-és beltérre. Egyedi megoldások padlóra, falra, bútorra közületi és kis felhasználóknak. Többféle alapanyagból és eltérő technológiával készült lábtörlőket kínálunk! Kültéri és beltéri lábtörlők Lakossági és k. A szennyeződéseket célszerű már az ajtón kívül megfogni spagetti szennyfogó szőnyeggel, lábtörlővel, így tiszta, higiénikus környezetet nyersz.


Erős szálai könnyen távolítják el a koszt a cipőről. A szennyfogó szőnyeg kitűnő választás középületek, plázák, bevásárlóközpontok, kórházak bejárataihoz Annyiban különböznek az otthoni használatban megszokott lábtörlőktől, hogy ezek kimondottan a nagyobb forgalmú helyek számára lettek kifejlesztve. A csapatunkban hiszünk abban, hogy az egyedi lábtörlőkkel és a különböző dekorációs eszközökkel tovább csinosíthatjuk és otthonosabbá tehetjük otthonainkat magunk és a környezetünk számára.


Azért dolgozunk, hogy az otthonaitokba jó legyen hazatérni, vagy vendégségbe érkezni.

Találsz olyan kókusz lábtörlőt, mely vagy gumival van kombinálva, vagy pedig drótráccsal. Ebből találsz félkör íveset is, ha ezzel szeretnéd hívogatóbbá varázsolni ajtódat. Ez a lábtörlő is hatékonyan tartja magában a szennyeződéseket. A tisztatéri antibakteriális szennyfogó szőnyegek speciálisan kezelt többrétegű polietilén filmlapok, egyik oldalukon nyomásérzékeny ragadós felülettel. Amikor átsétálunk rajta, vagy kocsit végig gurítunk a felületén a lapok leszednek minden szennyeződést, és a baktériumok -át.


Mindegy, hogy az előszobában, a ház, lakás bejárata előtt, vagy a teraszon, vagy éppenséggel a pince bejárata előtt használod őket - egy praktikus lábtörlő mindig jól a ház körül. Fedezd fel lábtörlő , valamint szőnyeg kínálatunkat, melyeket különböző méretben, fazonban és színben is megtalálhatsz kínálatunkban. Az egyedi textil szennyfogó szőnyegek nem különböznek sokban az egyedi padlószőnyegtől, de anyaguk és funkcionalitásuk közelebb áll a lábtörlő szőnyegekhez. Alkalmazásuk a beltéri zóna legvégén, a nedvesség felszívásában ideális. A textil tisztítófelületeket továbbá integrálni lehet alumíniumsínes rendszerekbe is.


Szőnyeg emblémázás. Cégünk több éve foglalkozik lábtörlő , ipari kül és beltéri szennyfogó szőnyegek forgalmazásával, bérbeadásával, szőnyegtisztítással. Számos lehetőséget kínálunk a kültéri felületek szőnyegezésére, melyek közül néhány típus nem csak lakossági, hanem közületi felhasználásra is kiválóan alkalmazható. A székhelyünk Angliában található. Különféle típusú szennyfogó szőnyegeket gyárt, forgalmaz és szervizel.


Európa-szerte foglalkozunk értékesítéssel. Magyarország és környékén cégeknek és magánszemélyeknek különféle lábtörlő iránti keresletét hivatott ellátni. Not found what you where looking for?


Use the CWS search.

A lábtörlő leginkább praktikus célokat szolgál, az otthon tisztaságának és a padló épségének megőrzését, de dekoratív funkciója is lehet - így a vendégeidet már az ajtóban kellemes látvány fogadja. A kert-vagy verandaajtó előtt i érdemes elhelyezni egy-egy kisebb lábtörlőt, hogy ezeken az ajtókon se jöjjön be. A bejáratnál, lehetőleg a bejárat előtt helyezzen el egy megfelelő méretű gumi lábtörlő szőnyeget. Ennek segítségével a nagyobb méretű szennyeződéseket az ajtón kívül tudhatja, vagy az ajtóban megállíthatja.


A bejáratoknál a lábtörlő után egy standard vagy szennyfogó szőnyeg a javasolt megoldás. Kérjen árajánlatot egyedi méretű, logózott szőnyegre, szennyfogó lábtörlőre. Kiállításra, rendezvényre futó szőnyegek készítése saját logóval.


Otthonra vagy ajándékba: egyedi gyerek szőnyeg, vicces lábtörlő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések