2017. április 11., kedd

Falépcső

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45! Limited Time Offer. Order by 5:15pm and get it tomorrow. Egyedi falépcső k tervezése, kivitelezése éves tapasztalattal.

Sok-sok referenciával, több száz saját képpel, hasznos információkkal. Az oldalon on-line automata lépcsőszámoló program. A lépcsőknek számos fajtája van, egészen a fa szerkezetes egyenestől kezdve, az L vagy U alakúakon keresztül egészen a helytakarékos vagy a csigalépcsőkig, de lehet beton vagy akár vas szerkezetes is. Minőségi falépcsők építésére, és íves elemek gyártására szakosodtunk. Egyedi tervezés, kézműves gyártás, szakszerű beszerelés ez a masszív falépcső ! A falépcső , mely nem nyikorog.


Az egyes lépcsőfokok gumicsapágyazása biztosítja, hogy a lépés közben keletkező zajkeltő hullámok nagy mértékben csillapodjanak.

Ez minimálisra csökkenti a környezeti zaj mértékét, biztosítva a csendes járást. Ha régen készült és már-már matuzsálemi korral rendelkezik, nem ajánlatos tovább halogatni a felújítást. Garantáltan megéri az időt és a pénzt, hiszen utána újra egy olyan lépcsőt használhat, ami megbízható és a kinézete is megfelelő. Első dolgunk ne a régi korlát eltávolítása, hanem a felújításhoz szükséges alkotóelemek összeválogatása legyen.


A barkácsáruházakban többféle tömörfából esztergált keményfa (akác és tölgyfa) korlátoszlop és fazonra mart karfa közül választhatunk. Tartóczki Gáspár asztalosműhelye. Burkoláshoz érdes, dudoros, barázdált felületű fagyálló gres járólapokat válasszunk. Korlát Közterületen kötelező korláttal ellátni a lépcsőket, de magánkertben is célszerű.


Anyaga lehet fa, vagy fém, az oszlopok épülhetnek. Német mesterek tapasztalatai alapján készül az egyedileg tervezett, kézműves kivitelű falépcső. A számítógépes tervezésnek köszönhetően a gyártás előtt részletes látványrajzok készíthetők.


A teljesen faszerkezetű, önhordó lépcső készülhet egyenes, pihenős vagy húzott lépcsőfokos kivitelben. A Vidaron egy olyan termékcsalád mely faápoló és fadekoráló szerek széleskörű palettáját ajánlja. A Vidaron termékcsaládba faimpregnáló és falakk termékek tartoznak: lakkok, impregnálók, akril lakkok, nitor lakkok és mások.


Falépcső rögzítése.

Lépcső újraburkolása, ragasztott lépcsőburkolat felújítása. Utak, lépcsők és teraszok készítése. Acélhágcsók, létrák és lépcsők. Lépcsőkorlátok (vasrács, fogódzkodók) Előregyárt. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


A legtöbb lakótér adottságaihoz a fordulós lépcső a leginkább megfelelő, akár két szint közé, akár galériára. Az elfordulást húzott lapokkal, vagy pihenővel lehet megoldani. A lépcsőtervező programunkkal kiválaszthatja az Önnek megfelelő tartószerkezetű lépcsőt, melyhez számtalan korláttípust és járólap anyagot társíthat, úgy hogy a program azonnal szemlélteti is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések