2017. április 24., hétfő

Hörmann hsm4 távirányító

Hörmann HSMtávirányító ház. Elemtartó fedéllel, kulcskarika és elektronika nélkül. Kék nyomógomb, szürke házban. Rendelését telefonon is leadhatja! Free delivery and returns on all eligible orders.


Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden.


TOR TECHNIK MAGYARORSZÁG KAPU- ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Távirányítóink közt megtalálja az egyéniségéhez illő exkluzív színes távirányítókat, de választhatja a dizájnos. Unsere deutschen und österreichischen Online-shops sind schon erreichbar. Kedves Partnereink!


Már elérhetőek a német és ausztriai web áruházaink is. A meglévő BS és 8MHz rendszereket könnyedén át tudja másolni erre a távirányítóra. Amennyiben új BiSecur távirányítója van (lakkozot fekete, fehér vagy színes) lépjen tovább a BiSecur kéziadókhoz!


Kiváló minőségű programozható fix kódos kapunyitó csere távirányító. Használatához szükséges az eredeti távirányító még működő példánya, amiről egy perc alatt megtanítható a kó és utána használatba vehető a távirányító. A távirányító a meglévő (működő) távirányítójáról egyszerűen, pár gombnyomással klónozható. Amennyiben nincs jelenleg működő távirányítója, úgy közvetlenül az automatikára is rátanítható.


Egyszerű, magyar nyelvű útmutatót mellékelünk! MHZ Compatibility tested using the latest equipment. Checks frequency, code type, power and the match to original remote. Auto frequency scan.


Mhz Supports 1-devices Long battery life. Rubberized durable casing. Cikkszá(HÖR_ HSM-868) Online ár: 11. Ft Jelenleg nincs készleten.


Garázskapuk, kertkapuk, kapunyitók, sorompók, kaputelefonok. HÖRMANN – NORMSTAHL – SOMME. Functionality of the remote control is the same as the original. A szürke gombok jelzik a Mhz frekvenciát.


Ez az exkluzív, fémházas távirányító minden 868. Mhz fix kódos adók kiváltására alkalmas!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések