2017. április 14., péntek

Budapest szőnyegtisztítás

NON-STOP nyitva tartással, minden nap órájában állunk rendelkezésére! A szőnyegtisztítás minősége igen relatív dolog! Döntően függ a szőnyeg általános állagától, állapotától és attól, hogy két üzemi tisztítás között mennyi idő telik el, - hogyan használják a szőnyeget, - hogyan, milyen időközönként és milyen tisztítószerrel tisztítják otthon.


Néhány dolog, amit a szőnyegtisztítás megrendelése előtt tudni érdemes! Gyapjú szőnyegtisztítás.

Porszívózni is a legkisebb fokozaton ajánlott. Cégünk kedvezményes árakon vállalja gépi és kézi szövésű szőnyegek szakszerű tisztítását, szegését, javítását. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


A forgódobos szőnyegtisztítás a tartás nélküli, puha szőnyegeknél alkalmazható, mint pl. Ilyenkor a szőnyegeket egy speciálisan e célra készített mosógép féleségben tisztítjuk át, az adott szőnyegek típusának megfelelő. Nem árulunk el nagy titkot, ha megállapítjuk, mind a lakossági, mind a vállalkozói, közszolgálati szférában a legsérülékenyebb és legtöbb piszoknak, pornak és sárnak kitett „bútordarab” a szőnyeg.


Régiből újat varázsolunk gyors határidővel, megfelelő szaktudással, minőségi tisztítószerekkel.

A fővárosban jelenlevő szőnyegtisztítás szolgáltatásunk. Bízza ránk, valóban tökéletes tisztaságot szeretne! Mondhatni, hogy erre a feltett kérdésre aztán pofon egyszerű a válasz: szőnyegtisztításra. Most komolyan, nem viccelődöm szent meggyőződésem, hogy egy szőnyeg kitisztítására csak és kizárólag a bio, vagyis teljes mértékben. Helyszíni szőnyegtisztítás vagy kárpittisztítás, nem csak padlószőnyeg esetében.


Kollégiumok, szállodák esetében, ahol a szőnyeg mozgatása nehezen kivitelezhető. Iroda felújításkor és költöztetéskor. Apartmanok és társasházak esetén. Magába foglalja a portalanítást, az előkezelést, a folt eltávolítást, a sík- és mélymosást, egyedi tisztítást, a szárítást és szükség esetén az utókezelést.


Felhívjuk figyelmüket, hogy erős és régi szennyeződések, speciális foltok (olaj, kávé, bor, vizelet stb.) eltávolítása nem mindig lehetséges teljes mértékben. A kézi csomózású perzsaszőnyegek a többi szőnyeghez hasonlóan időközönkénti tisztítást, illetve karbantartást igényelnek. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot.


Amiben jók vagyunk: szőnyeg, padlószőnyeg, kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, ágyak, székek), illetve ágy matrac tisztítása rövid határidővel, az Ön igényei szerint! Szegés, rojtozás, javítás. Por és Atkamentesítés. Kedvező és gyors szőnyegtisztítás 2.

Budapest , kiváló szakértelem, megbízhatóság. Szőnyegtisztító Kft. Maximálisan meg vagyok elégedve!


Korszerű szőnyegtisztító gépeinknek és fejlesztéseinknek köszönhetően órás határidővel dolgozunk. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztítógépeink és a padlószőnyegek tisztításához használt tisztítószereink tekintetében. Foltmentes szőnyegtisztítás akár egy óra alatt. Eddigi ügyfeleink teljesen megelégedettek voltak a szőnyegtisztítás alkalmával.


Global Magyar Biotech, kárpittisztítás és szőnyegtisztítás. This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content.


Kézi szövésű szőnyegek javítását is vállaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések