2017. április 19., szerda

Hullámlemez tető

Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell.


A műnyag tető kiválasztásakor az optikai kívánalmakon kívül a tartószerkezet jellege is döntő szempont. A lemezek felcsavarozása fából.

Poliészter lemezek, poliészter hullámlemezek, trapézlemezel, öntartó poliészter lemezek, mezőgazdasági és ipari fóliák, drótkerítések és dróthálók. Blachdom gyártású tetőlemezek tetőfedésre, kerítésbetétnek vagy burkolatként is kitűnően alkalmazhatóak. Festett és horganyzott kivitelben is, több méretben az Ön igényeire szabva. Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. POLIKARBONÁT TRAPÉZLEMEZ ÁTLÁTSZÓ 2X9M és még termék közül választhat a kategóriában.


Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Zsindely tető és kellékei webshop.

Termékelégedettség: A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag, amit már több mint éve használnak tetőfedésre és falburkolásra, ahol a lemezek csak függőleges felhelyezése lehetséges. Kész tető transzparens (színtelen) üvegszál erősítésű poliészter hullám lemezzel fedve. Sárga színű üvegszál erősítésű poliészter hullámlemez elő tető. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.


Masterplast oktatófilm az Aquawell bitumenes hullámlemez beépítéséről. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető!


AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a lefedését két táblával kell megoldani, akkor minimum 1mm átfedéssel kell számolni, hogy a takarás biztonságos, tartós és beázásmentes legyen. A fentiek alapján kijelenthetjük, hogy ha logikusan szeretnénk választani, akkor ma már a cserepeslemez kerülne ki győztesként, főként egy régi tető felújítása esetén.


Ha pedig a tetőszerkezet mindkét lehetőséget megengedi, akkor a döntést egyéni preferencia alapján kell meghoznia mindenkinek.

Trapézlemezzel fedett tető. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A bitumenes tető zsindely századunk leggyakrabban használt tetőfedő anyaga, mely megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól. A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető - és oldalfalburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt.


A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!


Ez a többlet a szélteher szakító-hatása miatt szükséges. A mm-es lemezek – a tűrési mérethatár miatt – a statikai számításkor csak mm-rel vehetők figyelembe, ugyanis átvonuló viharok után a szegezés nélküli cserép­ tető a helyén mara a hullámlemez héjalásokat azonban alaposan megtépázza a vihar. Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért.


Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely az Onduline Classic technológiájával megegyező módon, magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Tisztelt Ügyfeleink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések