2017. április 17., hétfő

Vízakna szigetelése

The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts. Getting in Contact. All Oxygen Products Available. Detoxify your Body.


Nyakunkon a tél, a hőmérséklet alaposan lecsökkent, emiatt védjük szervezetünket vastag ruhával, kabáttal, csizmával, De hogyan óvjuk meg vízvezeték hálózatunkat, vízmérőnket a közelgő mínuszoktól és a szétfagyástól? Bár az időjárás még nem indokolná, már most gondoskodni kell a vízmérőórák elfagyás elleni védelméről. Hamarosan ugyanis már havazásra, és fagyokra kell számítani. A hőszigetelés mértékét - a szigetelőanyag vastagságát - a mindenkori külső hőmérsékletet figyelembe véve válasszuk meg.


A könnyebb hozzáférés érdekében célszerű mindent elrakni az akna környékéről, s ha például havazik,akkor ellapátolni a havat. Gyepes vízakna fedél A tavasz többnyire az aktuális házkörüli javítások ideje is. Felgyorsul az építkezések, külső munkák menete, és - ha tetszik, ha nem - ehhez nekünk is igazodnunk kell.


A tél már bemutatkozott, de még nincs késő felkészíteni a vízmérőket, fagynak kitett vezetékeket az igazi hidegre. Ha elfagy a mérő, akár több száz köbméter víz is elfolyhat. Vagy éppen víz nélkül marad a ház. Milyen veszélyei lehetnek annak, ha nem gondoskodik időben vízmérője téli védelméről? A vízmérőakna telek határon belül telepítendő oly módon hogy a telehatárés az akna között legalább méter távolság legyen.


A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk. Vízaknába milyen szigetelést érdemes rakni házilag, ami kéznél van és olcsó? Válaszok a kérdésre.


Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Kérésre a vízóra fedeleket házhoz szállíttatjuk. Abban az esetben ha előzően utalással kiegyenlítik a fedlap ellenértékét, a szállítási költséget a vízóra fedéllel együtt kiszámlázhatjuk. Furdancs Blog bejegyzései vízakna témában.


Elég volt abból, hogy havonta egyszer le kell másznom a retkes, büdös vízaknába leolvasni a vízóraállást. A tartós téli hideg komoly károkat okozhat a fagy ellen nem védett vízmérőkben és vízhálózatban, ezért a kemény fagyok közeledtével el kell végezni a vízvezetékrendszer víztelenítését, téliesítését. Bár manapság a zordabb hónapokban is folyamatosan építkeznek, a munka igazából csak most kezd majd felgyorsulni.


Amint pedig kitavaszodik, még a barkácsolók közül is számosan belekóstolnak az. Bejelentkezés után lehetősége van elmenteni a kosarat, amit később újból használhat. A nem elmentett kosár kijelentkezéskor kiürül!


A regisztrált és bejelentkezett vásárlóink a NETTÓ és BRUTTÓ kedvezményezett eladási árakat, míg aki nem jelentkezik be, a NETTÓ kisker, és NETTÓ kedvezményes árakat láthatja. Tekintse meg házépítés referenciáinkat! Az árak az áfa-t nem tartalmazzák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések