2017. április 3., hétfő

Salétromos fal egészség

A vizesedő fal táptalaja a penészgombáknak, hosszabb távon allergiás megbetegedéseket, ízületi panaszokat okozhat. Sokan azt gondolják, hogy ha a salétromos falat újrafestik, megoldódik a probléma. Pedig ez nem így van!


Lehet, hogy ez bizonyos többlet kiadást jelent, de mindezt megtéríti: az egészség nyereség! Keressen bizalommal! Kérjen helyszíni felmérést!


Vagy csak a penész és egyéb gombák, amelyek a nedves, salétromos falak következményei? Válaszok a kérdésre. Izza nedvesedik a fal ? Penészes, salétromos, nedves foltok jelennek meg lakásában, amelyek újra és újra visszatérnek? Ha bármelyik kérdés felmerül Önben, akkor keressen az ideális megoldásért, hiszen a fenti problémák oka a kapilláris (felszivárgó) víz az oka!


Nedves fal a padlószint alatt. Ezért gond a betonozás, a cementes vakolat a vályogházban. Korántsem csak esztétikai problémát jelent, és nem is csak az épület szerkezetét veszélyezteti - akár súlyos egészségügyi kockázattal is járhat. A salétromos, vizes és penészes fal nem játék.


Salétromos fal - Gyakori kérdések a témában. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Falburkolat , kőburkolat alkalmazásával rengeteg egyedi ötlet, sokszínű homlokzat és falazat díszítése valósítható meg.


A burkolatok természetes megjelenésük. Fal -és fatapaszok, glettek. Polisztirol díszítőelemek. Beltéri falfestékek, színezők, dekorációs anyagok.


D falpanelek, falburkolatok gyártása és forgalmazása. Ha valamiért nedvesek lesznek a falak, akkor mihamarabb ki kell szárítani, nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okok miatt is. Ha nem történik meg a salétromos fal kezelése, akkor az számos kellemetlen tünetet okozhat, azon túl, hogy a látvány is csúnya. Biztos vagyok abban, hogy sok család küzd a vizes, salétromos , penészes falak okozta problémákkal.


Akiknek a házában érezhető a dohos szag, vizesek a falak, hullik a salétromos vakolat, azok saját maguk is tudják, mennyi bosszúságot, költséget, esetleg egészség károsodást okoznak a salétromos , vizes falak. Nagyszerű körülményeket teremt a penésznek, hogy a téli hónapokban a kinti hideg és a benti fűtés miatt sok lakásban megnő a páratartalom, a levegő pedig nyirkos lesz. Milyen hatásai lehetnek ennek az egészségünkre? Keletkezés: A süttői édesvízi eredetű keménymészkő, a pleisztocén korból származik.


SÜTTŐI mészkő burkolólap - többféle megmunkálással, méretben, egyedi méretre is gyártunk, akár napon belül Önnél lehet, házhoz szállítással. Sajnos el kell, hogy keserítselek, de a vizes, salétromos fal állapota magától soha nem fog javulni. Próbálkozhatsz erősebb fűtéssel, párátlanító készülékekkel, de maximum ideig-óráig nyújtanak megoldást.


Egy felújítás alkalmával nem kevés energiát és időt kell befektetni a falak rendbetételére. Viszont, ha nem gondoskodunk a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések