2017. április 14., péntek

Hegesztett háló pécs

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén. A általában forgalmazott hegesztett háló alapmérete × m, hálókiosztásuk 1× 1mm vagy 2× 2mm, vastagságuk 4-mm. Ez a hegesztett síkháló fontos, hogy jó minőségű legyen, hiszen az építkezés eredményének az időtállóságának ez az alapja. A vashálókat legalább egy kiosztás átfedéssel kell.


Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Budapest Lőrinci út 43. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


Pécs , Engel János utca 6. A tűzoltósággal szemben. Bekaclip oszlopokkal 4. Keressenek bizalommal. Országos Szállítás a legolcsóbban. Ha esetleg telefonon nem ér el ne csüggedjen csak küldje el a kerítés szót sms ben.


Drótkerítés, kerítésdrót, huzal, drótháló, kerítésháló, kerítés, vad kerítés, kerítésrendszer, drót, túskésdrót, vadháló, műanyagozott. Jól ismert még vasbeton háló , síkháló vagy éppen a vasbeton síkháló elnevezés egyaránt. A betonacél háló nem más, mint megadott osztásközzel elhelyezett betonacélok két irányba futtatva, összehegesztve ( hegesztett háló , hegesztett síkháló).


Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt.


Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését. Cégünk betonacélok és hegesztett hálók előkészítésével, előszerelésével, helyszíni szerelésével valamint értékesítésével foglalkozik. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet.


Betonacél, betonvas, betonháló a legjobb áron ! Ponthegesztett drótháló kerítés árak - különböző szemméretekkel. Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló. Folymatosan bővölő, a piaci igényekhez illeszkedő termékpalettával.


A hegesztett háló erős, stabil, esztétikus, precíz munkát lehet vele végezni, viszont rugalmatlan, a felszín egyenetlenségeit, a felszín mozgásait nem bírja (egyenetlenebb felszínre a fonott hálós gabion termékeinket javasoljuk). Háló és Vasszerelő Kft. Gépek-berendezések, állványok, raklapos áruk, hegesztett háló , szállanyagok fm. Belföldi árufuvarozás pécsi telephellyel. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


Hegesztett síkháló - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések