2017. április 11., kedd

Lindab csavar

For air exit above roof. Provided with a female connection which fits outside a ventilation duct. A Lindab tető- és falburkoló lemezeket számos nélkülözhetetlen tartozék és kiegészítő elem teszi teljes rendszerré. A kiegészítő termékek közé soroljuk az élhajlított szegélyelemeket, takarólemezeket, önfúró csavarokat, tömítő profilokat, tetőalátétfóliákat, tetőkibúvókat szellőzőidomokat.


LINDAB LWT önfúró csavar faléchez, EPDM tömítéssel (farmercsavar) Önfúró csavar faszerkezetre.

A Lindab Topline cserepeslemez termékcsalád szilárd és elegáns acéllemezfedést nyújt, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen beleolvad a patinásabb környezetbe is. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. Lindab Szegélyek és kiegészítők Egy rendszer csak a jól megválasztott és a megfelelôen alkalmazott kiegészítőkkel lehet komplett, ezért a Lindab a saját gyártású termékeihez gyárt és kínál különböző kiegészítőket, tartozékokat. Alkalmas 1-mm falvastagságú acélszerkezethez történő rögzítéshez. RAL standard színekben rendelhető.


Read more about Lindabs new hero in town FNC1U : The Lindab Blog. Nagykereskedőknek és viszonteladóknak: Csavar , csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft.

Soroló vagy lindab csavar , horganyzott kivitelben EPDM alátéttel, csökkentett (redukált) átmérőjű fúróval. LINDAB LL2T önfúró lemezcsavar lemez átfedéshez, EPDM tömítéssel (fűzőcsavar) Önfúró lemezcsavar max. Lindab rendszerek, szendvicspanelek, polikarbonát lemezek, idomacélok, szigetelőanyagok, lemezmegmunkálás, bádogos munkák, ipari és lakossági kapuk. Svédacél tűzihorganyzott alapanyag Lindab Classic, Lindab Premium, Lindab Elite bevonattal.


Az alábbiakban önfúró csavar termékeinket tekintheti meg. Ezek a horganyzott csavarok szinte bármilyen területen alkalmazhatóak, ahol acélszerkezethez a lemez rögzítése a cél. Tisztelt Ügyfeleink!


Túl azon, hogy a rögzítés technikai termékek, amiket már vásároltam (csavarok, anyák) kifogástalan minőségűek, a kiszolgálás, a rendelés felvétel módja is egyedülálló. A Lindab igyekszik a lemez ár elérhető mértékén kívül az egyéb elemekkel is kiszolgálni vevőit. A következő grafikonon jól látszik, hogy a Lindab lemez ár mennyivel nagyobb választékot tartalmaz a magasabb minőség mellett. Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos.


CSAK MEGRENDELÉSRE HETES FEHÉR, ÉS HETES HATÁRIDŐVEL RAL SZÍN ESETÉN! A csavarok menetkialakítása teszi lehetővé, hogy fa és acél szerkezetre egyaránt szerelhetjük az. Meglehetősen elterjedt az a tévhit, hogy mi­nél nehezebb behajtani egy csavart, az annál jobban fog tartani. Ez egyáltalán nem igaz, sőt: a túl szoros csavar akár szét is hasíthat­ja a fát.


A facsavarok sokféle anyagból ké­szülnek, például lágyacélból, sárga- vagy vö­rösrézből, alumíniumból.

A Lindab cserepeslemez szerelés megkönnyítésének érdekében előre kidolgozott csomópontok közül választhat a kivitelező. A feladatok elvégzéséhez különféle segédanyagokra is szükség van (profilált, más néven alakos tömítések, flexibilis tömítések, szegélyek, kötőelemek, stb.), amiket a Lindab cserepeslemez választása esetén szintén beszerezhetünk a. Lindab termékek jó áron, szendvicspanelek, polikarbonát lemezek, idomacélok, szigetelőanyagok, nyílászárók és kapuvasalatok. Lemezcsavar, Hatlapfejű, Nagy Fúrásteljesítményű - Nagy Kft. Szépet építünk acélból! Hivatalos Lindab partner ⋆ Lindab akció ⋆ szezonális ajánlat ereszcsatorna, lemez, kiegészítők ⋆ SZÉPACÉL Építőipari Kft.


A szereléséhez LIrius.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések