2017. április 7., péntek

Rockwool hőszigetelő

A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. A kőzetgyapot szigetelés ezen felül megfelelő hangszigetelést és tűzvédelmet is nyújt – ezek szintén fontos tényezők a homlokzatok szigetelésekor. A falak külső hőszigetelése elengedhetetlen feltétele a kellemes lakóklíma kialakításának és az energiaszámlák csökkentésének.


Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!

A ROCK WOOL kőzetgyapot lemezekből álló hőszigetelő rendszer a tűz terjedését megaka-dályozza, ezért kiváló tűzvédelmi megoldás. Fronrock Super t hőszigetelő lemez – a többi ROCK WOOL kőzetgyapot termékhez hasonlóan – hő hatására füstöt nem fejleszt, a tűzterjedést megakadályozza. Rendszer anyagok: kőzetgyapot lap, kőzetgyapot ragasztó, szigetelt fémszeges dűbel, indítóprofil, hálós élvédő, alapozó, lélegző szilikon vagy szilikát vakolat. Kőzetgyapot homlokzat rendszer AKCIÓ!


Termékeink nemcsak az épületek energiahatékony, azaz a fenntartható fejlődést segítő működéséhez járulnak hozzá, hanem maguk is fenntarthatóságot jelképező nyersanyagból, fenntartható gyártási módszerekkel készülnek. A hő- és vízszigetelési munkák idején a jelentős mechanikai igénybevételnek kitett területeken (pl. tetőfeljárók környékén), illetve az utólagos szakipari munkafolyamatokból származó mechanikai sérülésektől a hőszigetelő lemezeket teherelosztó réteg.


ROCKWOOL kőzetgyapottal szigetelni maga a fenntarthatóság. A szigetelés nélküli házak homlokzatának felületein távozik szinte a legtöbb hő az épületekből (hőveszteség).

A rockwool homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkálatai előtt a homlokzatot, gondosan készítsük elő. A felületről távolítsuk el a kotyogó, táskás részeket, ezeket a hibákat, repedezett részeket javítsuk ki és portalanítsuk az egész falat. Alak- és mérettartó.


A hőszigetelő anyagoknak nagy hőmérsékleti szélsőségeket kell kibírniuk. A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés megfelelő rögzítéséhez a ragasztóhabarcs mellett szükség van dübelekes rögzítésre is. Ezt a munkafolyamatot a lemezek f. A tetőterek hőszigetelőanyaga szarufák közé. Ajánlott vastagság legalább cm.


Ragasztott (kőzetgyapot és polisztirol) táblás homlokzati hőszigetelő rendszerek fő alkalmazási lépései, a kritikus csomópontok kialakításának bemutatása. A magyar sorozat 26. Hőszigetelő rendszerek. Válassza ki a megfelelőt! Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.


Kattintson az „Ajánlatba teszem” gombra, és az Ön által megadott adatok alapján egy előzetes anyagszükségleti terv készül. Kiváló hőszigetelő. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő.


Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor.

A legjobb hőszigetelő kőzetgyapot Magyarországon. Minden telephelyünkön komplett hőszigetelő rendszerek, homlokzati hőszigetelő anyagok, lábazati hőszigetelő anyagok, padló és födémszigetelő anyagok, tetőszigetelő anyagok, üvegszövet hálók, élvédő profilok, indító profilok, hőszigetelő tárcsás dübelek, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, vakolatok és. A legelterjedtebb homlokzati hőszigetelési módszer hazánkban az ún. Ez a rendszer a szakértők körében “ETICS” néven ismert (External Thermal Insulation Composite System).


A házunk homlokzata az egyik, ha nem a legnagyobb olyan felülete az épületünknek, aminek számos negatív környezeti hatásnak kell ellenállnia. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések