2015. október 7., szerda

Vápalemez

A vápaelemek a tetők hajlatainak vízmentesítésére szolgálnak. Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A vápalemezt két tetőrész találkozásánál szerelik fel, két vízgyűjtő felületet köt össze. A vápalemez hőmozgását biztosítani kell, ezért a rögzítését rögzítőfércekkel (az ún. „hafterekkel”) kell megoldani a vápalemez átlyukasztása nélkül. A burkolat és a vápalemez közötti rést tömítőszivaccsal zárják el.


A hornyolt cserepekből készíthető egyrétegű fedés esetén az ún.

A videó bemutatja, hogy hogyan, milyen kiegészítő rendszerelemek felhasználásával lehet kialakítani a tető egyik legérzékenyebb pontját, a vápát. A profillal biztosítható a tetőfelületek kontrollált vízelvezetése és a tetőborítás beázás elleni védelme. Az univerzális vápalemez sokféle tetőhöz használható, és tetszetős lezárással teszi teljessé a tető kialakítását. Az univerzális és profilírozott tömítések különlegesen habosított, nagy tartósságú poliuretán szivacsokból készülnek. A gerinclemez, a vápalemez alatt, vagy az eresznél rögzítve megakadályozzák a víz, a hó és más, nem kívánatos anyag bejutását a héjazat alá, megőrizve a levegő szabad áramlását.


A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása ! Az élgerinc mentén mindkét oldalon szellőzőcserepek elhelyezésével kell biztosítani a megfelelő kiszellőzést. Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. Tisztelt Ügyfeleink!

Típus szegélyek - cseréplezáró, oromdeszka-szegély, vápalemez , gerinclemez. Kérjük tekintse át az árlistánkat, amely tartalmazza a szegélyek rajzát, pontos méreteit és az árakat. TeTőkibúvó sötétszürke téglavörös stk(45xmm). Cégünk honlapján sütiket használunk annak érdekében, hogy felhasználóink oldallátogatási szokásairól információkat szerezhessünk.


Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Zsindelyalátét lemez. Akciók Tetőfedő anyagok Fenyő-fűrész áru Szigetelő anyagok Tetősík ablakok Kötőelemek Kivitelezés Szolgáltatások Szállítás: Tet. Csatornák, bádogos termékek árlista (Word) Árazás alatt.


Vápalemez felhelyezés Komplett bádogos munkák Ha szeretné, hogy tetőjét egy képzett szakember gyorsan és jól készítse el, kérje árajánlatomat ! Bádogos bolt, melyben bádogos és tetőfedő termékek széles választékával, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk vásárlóinkat annak érdekében, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk szolgálni. Minőségi termékpalettánkon mindenki. Hagyományos cserepezés A hagyományos cserepezés az első számú szolgáltatásunk, amit cégünk már régóta használ. Régimódi, de tartós megoldás. Magyarországon már régóta használatos tetőfedési módszer, jól bevált, de nem a legmodernebb.


A szögszár átmérője minimum mm és bordázott. A Cambridge HD típus és a gerinc valamint az. Cserepeslemez szerelés Cserepes lemez szerelése – Miért pont cserepeslemez?

A cserepeslemez technológia alkalmazása Magyarországra az utóbbi években érkezett a keleti és nyugati országokból. A minőségi kivitelezés, építőipari projektek egyik alapeleme az esztétikai megfelelhetőség, amire a cserepeslemez technológiája kiválóan, minőségileg alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések