2015. október 20., kedd

Hőszigetelt üveg távtartó

Mivel az új ablakoknál a hőszigetelés a legfontosabb cél, ezért a hőhíd. A hőszigetelt , thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg , légmentes összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Termikusan edzett biztonsági üveg olyan üveg , amelyben maradó felületi nyomófeszültséget hozunk létre, szabályozott hevítési és hűtési eljárással annak érdekében, hogy nagymértékben megnöveljék az üveg mechanikai és hőmérsékleti feszültséggel szembeni ellenállását. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez.


A normál üveghez képest az edzett üveg.

Hőszigetelt üvegcsere – hőszigetelő üvegezés. A két üvegréteg közé argon gázt töltenek, ami a. Mivel a belső üveglap távtartó felőli oldalán lágyfém bevonat található, így ez a láng más színű. A tükröződő lángokat ne pont szemből, hanem egy kicsit oldalirányból.


A hangszigetelt üveg megjelenését korunk egyik legkártékonyabb környezetszennyező hatásának megjelenése, a zajártalom tette szükségessé. Az egykor csendes utcák, terek ma már legtöbbször egy zajosan lüktető, nyüzsgő város részeivé váltak így szükségünk van a komfortosabb, és főleg pihenésre is alkalmas élettér kialakítására, melynek fontos része, hogy. Ha időben értesülni szeretne legjobb ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!


A Feliratkozás gomb lenyomásával egyben elismerem, hogy elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozat-ot, és az adataim kezeléshez hozzájárulok.

A távtartó azért az üveg leggyengébb pontja (mármint hőszigetelés szempontjából), mert jó hővezetése miatt hőhidat képez, és páralecsapódáshoz vezet. A meleg perem ezzel szemben javítja a lakóhigiéniát. Jobb lesz a hőszigetelés, a szoba felőli üvegnek magasabb lesz a felületi hőmérséklete, kisebb lesz a páralecsapódás és a penész kialakulásának kockázata. Az üvegeket az alumínium távtartó helyett műanyag vagy nemes acélból készült melegperemmel látjuk el! Ez esetben kismértékben nő az ablak hőszigetelési értéke, és megszűnik az üveg belső felületén keletkezett pára lecsapódás!


Műanyag ablakok és a fa ablakok esetén is alkalmazhatjuk egyaránt! Low-e bevonat alkalmazásával, megfelelő szélességű távtartó használatával valamint argon gáztöltéssel az üveg kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ha a hőszigetelt üveg elé öngyújtót tartunk, a szerkezetbe foglalt üveglapok fénytörése következtében öngyújtó láng tükröződik vissza.


Két rétegű, hőszigetelt üveg 4-ar- Low-e. Az üveg felületén egy átlátszó, rendkívül vékony bevonat található, melynek köszönhetően kétrétegű üveg esetén a teljes napenergiának csupán -a (három rétegű üveg esetén -a) jut be, a hagyományos hőszigetelt üveg -kával szemben, így a nyári nagy melegben a lakótér sokkal kevésbé melegszik fel és. Tegyük hozzá, hogy nem csak a vastagság szab határt a beépíthetőségnek, hanem az üveg súlya is.


Be kell látnunk tehát, hogy a fokozottan hőszigetelt üveg eléréséhez más technikára lesz szükségünk. Ennek köszönhetően a teljes napenergiának csupán (három rétegű üveg esetén ) jut be, a hagyományos hőszigetelt üveg -kával szemben, így a nyári nagy melegben a lakótér sokkal kevésbé melegszik fel. Légkondícionált lakásoknál még.


Befogadó szerkezettől függően lehet két, vagy több rétegrendű hőszigetelt üveget gyártatni. A két, vagy több rétegű hőszigetelt üveg vastagságát az üveglapok vastagsága és a távtartó léc (melyben a páramentesítő granulátum van elhelyezve) szélessége határozza meg. Az elsődleges szigetelést biztosító butil szallag rögzíti az üveglapokat a távtartó alumínium kerethez, és az így elkészített üveg szerkezet széleit körben, két komponensű anyaggal szigeteljük.

Felhasználási terület: ablakba, ajtóba, kirakatokba, télikertekben A hőszigetelő üveg vagy síküvegből, különböző technológiával összeállított üvegszerkezet. Az üveglapok között alumínium távtartó léc helyezkedik. Ez határozza meg az üvegszerkezet vastagságát. Az alap THERMO- ÜVEG olyan hőszigetelt üveg , melynél két üveget páramentesítővel megtöltött alumínium távtartó keretre szerelnek, egy elsődleges szigetelést biztosító butil-anyaggal, majd az így előállított szerkezetet két komponensű tömítőanyaggal zárnak körbe. Kettős és hármas hőszigetelő üveg előállítására, valamint négyoldalas, 2mm-es vastagságú hőszigetelő üveg előállítására alkalmas.


Találatok részletes információval, térképpel és aktuális ajánlatokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések