2015. október 26., hétfő

Kültéri homlokzati burkolatok

Kültéri homlokzati burkolatok

Kültéri burkolatok választása esetén fontos szempont, hogy az időjárás viszontagságainak kitett felületről van szó. A fagyállóság, a kopásállóság és a burkolólap vastagsága fontos kritérium az anyag választásakor, ami lehet kerámia, fa, műanyag, beton, kő, tégla vagy akár gumi is. Az Antik Centrum különleges burkolatainak egyre nagyobb részt képvisel a kültéri burkolatok típusa.


Kültéri homlokzati burkolatok

Ezeknek a burkolólapoknak a legfőbb tulajdonsága, hogy fagyállóak, a szortiment pedig a legmodernebb és a legutolsó trendeket képviselő márkák üzemeiből kerülnek ki első osztályú. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Milyen anyagokkal burkoljak, és hol tudom megvásárolni ezeket?


Mivel az Otti termékek megjelenésében fontos szerepet játszik a megfelelő minőségű segédanyag, és a szakszerű kivitelezés, ezért fontos, hogy jó szakembert válasszunk az igényes burkolatok mellé! Miben különbözik a térkő, és a járólap? A hagyományos térkő: Általában vibropréselt erős, vastag és fagyálló burkolat. Többé- kevésbé jól bírja terhelést, sokszor a forgalomnak kitett helyeken is.


Kültéri homlokzati burkolatok

Az Otti Manufactura fali-és padlóburkolatai, kandallói, térelemei, új színt visznek az európai belsőépítészet gazdag tárházába. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat, homlokzati burkolat. Thermowood fenyő C(trapéz) profilú 20×1mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat. A’ minőségű ellenáll a gombának, kártevőknek, utólagos kezelést már nem igényel, megvan benne mindaz, amit egy tartós és szép faburkolattól elvárhatunk. A thermowood fenyő és thermowood kőris falburkolat széles profil palettája talán nálunk kapható a legnagyobb választékban, így rengeteg megoldást kínálnak ezen hőkezelt burkolatok , a hézagosan rakott rombusz profil ami egy modern ház fényét tovább emeli ki, vagy a 185mm széles hőkelet – kefézett STH profilú falburkolat.


A fa tapintása meleg, hőszigetelő képes­sége kiváló. Homlokzatképzéshez. KÜLTÉRI FA BURKOLAT. A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban.


Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását. A homlokzati burkolatok között nem egy okozott már problémákat, gondol­junk pl. ONGROPLAST márkanevű (belső térre kifejlesztett) burkolóanyagot hom­lokzatokon is alkalmazták Az azóta el­telt 1-évtizedben készült homlok­zati burkolatok a. A honlapon megtalálható termékek döntő többsége üzletünkben megtekinthető, de raktárkészleten nem tartjuk őket. Azon termékek szállítási határideje, melyeket a beszállítóink raktáron tartanak, 2-nap de maximum hét, a többi termék esetében gyártótól függően átlagosan 2-hét.


Modern és klasszikus kőburkolatok. Kőburkolat akciós áron a legnagyobb választék Budapesten. Mathios Stone burkolatok Hazánkban is elérhetővé vált, a görög Mathios Stone sikeres falburkolók legújabb szériájának termékei természetes kő, és falburkolatok: Sierra Gold és a Sierra Amber termékek.


A Mathios Stone gyár megszokott vastagságú falburkolóihoz képest ezek a típusok egy kicsit vékonyabb kivitelűek, éppen. A legyártott burkolatok mennyisége garancia a legjobb minőségű German Compact Composit burkolatokra. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.


Vállaljuk továbbá a terméskő burkolatok kivitelezését, készítését valamint azok tisztítását, impregnálását, graffiti elleni védelmét. Saját teherautóval történő kedvező árú kiszállítását a megrendelt illetve megvásárolt termésköveknek. A képre kattintva tudja elkezdeni a böngészést.


Cementlap burkolat, metró csempe, kültéri burkolatok , fa hatású burkolatok raktárkészletről, kedvező áron. Bemutatóterem Szentendrén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések