2015. október 14., szerda

Részecskeszűrő tisztítás pécs

Részecskeszűrő tisztítás Pécs. Pécsen élő Ügyfeleknek is szeretnénk biztosítani a professzionális részecskeszűrő tisztítás lehetőségét! Belföldön rengeteg szerviz küldi hozzánk tisztításra a részecskeszűrőket, de természetesen magánszemélyek is élnek a lehetőséggel! Dízel részecskeszűrő tisztítás (DPF), professzionális géppel, ami biztosítja a kifogástalan eredményt.


FAP adalék kapható.

Garancia év kilométer megkötés nélkül. A legtöbben bólogatva mondanák erre, hogy „Mert ingyen van”. A részecskeszűrő szerepe az, hogy az égés során keletkezett káros anyag kibocsátást csökkentse.


Szinte már hivatásszerűen űzzük a spórolást. Ne legyünk azonban ennyire anyagiasak. Kreatívak is vagyunk – főleg, ha ezáltal pénzt takaríthatunk meg… Lássuk akkor, hogy is néz ki a részecskeszűrő tisztítás házilag. Motor tisztító technológia!


Minden típusú belső égésű motor tisztítására alkalmas.

Az részecskeszűrő tisztítás árak fix árak és áfa mentesek. A DPF szűrős autók többségében nincs adaléktartály, de ahol van, ott a feltöltése ajánlott. Ennek oka, hogy az adalék segítségével már 450°C-on elindul a szűrő kiégetése a normál 6°C helyett, így a szűrő élettartama jóval meghosszabbodik. A szűrőket nem vágjuk, így a legszigorúbb műszaki vizsgán is 1-ban elfogadják! Szerencsére a részecskeszűrő tisztítás házilag is kivitelezhető, így aztán probléma nem lesz egy szál se!


Ha ebből nem értett egy kukkor sem, akkor most elmagyarázunk mindent részletesen. Kollégánk, a TerraClean egyik hazai szakértője mutatja be a DPF tisztítás folyamatát a TVAutószerelők című műsorában. Az autó részecskeszűrő hibajelzéssel érkezik a szervizbe, ahol leszerelés nélkül, speciális tisztítószerrel történik meg az eltömődött részecskeszűrő tisztítása. A korom lerakódás mértéke attól függ, hogy hány km-t futott a motor, illetve.


SCR katalizátor tisztítás Örömmel értesítjük kedves meglévő és jövőbeli Partnereinket, hogy gépparkunk újabb. Benzin - Diesel gépjárművekhez egyaránt használható! Leszerelt állapotban hozott részecskeszűrő tisztítását illetve felújítását. A CCW Autómosó Pécs Alap, Extra és Prémium külső-belső tisztítás , autómosás szolgáltatásaival várja a pécsi autósokat. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása.


Milyen dokumentumokat kapsz a részecskeszűrő tisztításról? Tegnap voltam a szervizben és azt mondták cserélni kell. A -n nézegettem videókat elég egyszerű a tisztítása.

Kell-e az autón programozni tisztítás és felszerelés után ? Vagy az autó felismeri hogy ki lett tisztítva és a hiba. Vállalunk minden típusú autót: BMW, Audi, Volkswagen, Mazda. DPF részecskeszűrő tisztítás házilag, tisztán, hatékonyan, szabályosan, Olajwebshop. Közlekedési és ipari olaj.


Vásárolj olcsón és gyorsan részecskeszűrő alkatrészt, válogass további más futómű autóalkatrészt legnagyobb kedvezménnyel, prémium minőségben és garanciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések