2015. október 28., szerda

Nyugat ablak

A Remmers termékcsalád a jelenleg kapható egyik legjobb minőségű fa felületkezelő anyag, ami hosszú időtartamra garantálja az ablakok és ajtók védelmét és esztétikumát. Bejárati ajtó, ablak Nyugat -Dunántúl. Aloldaldalunkon a régió üzleteit és a termékcsoportokat egyaránt megtalálja!


Ablakcsere, ablak beépítés redőny, rovarháló vagy reluxa szereléssel együtt is rendelhető. Minőségi fa nyílászárók közvetlenül a gyártótól.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.


Az elmúlt évben több, mint 50. Fennállásunk óta ezernél is több lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Budapest vonzáskörzetében, és Veresegyházon. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tapasztalatainkat és tudásukat latba vetve megoldjuk a gyakran összetett ablak - és ajtóbeépítés problémákat.


Hírszolgáltatással, a nyilvánosság megőrzésével, a civilek segítésével, oknyomozással foglalkozik.

Támogatásokból, pályázatokból, reklámokból tartja fenn magát. Magyarország legnagyobb vidéki független online médiuma. Kollégák sikeresen kiépítették a piacunkat Ausztriában és Szlovéniában is. Fennállásunk óta több ezer (!) lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Pécs vonzáskörzetében, illetve több helyen az egész ország területén.


A műanyag ablak lehet esetleg faerezetű is egy, vagy mindkét oldalon. A Rekord-Nyílászáró Nyugat Kft. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat.


Az légkamrás ablakprofilt 73mm-es műanyag tok öleli körbe amelynek a mm vastag horganyzott acél biztosítja a műanyag ablak stabilitását. Megbízható Roto vasalattal ellátott, alapesetben rétegű, de rendelhető rétegű ablak üvegezéssel is. A hangszigetelése példaértékű amely 33dB, ezáltal tökéletesen kizárja. Cégünknél több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök,mesterek és technikusok tevékenykednek a termékeken, ügyfeleink megelégedettségére.


Ajtó, ablak , zsalugáter, spaletta. A nyílászárók világa! A klasszikus műanyag ablak négyszögletű, azon belül leggyakrabban álló téglalap formájú.


Emellett a klasszikus forma mellett – a műszaki lehetőségek határain belül – elő tudunk állítani háromszög, trapéz, továbbá íves és kör alakú műanyag ablak szerkezeteket.

Műanyag ablak formák. Az ablak három fő részének (tok-szárny-üveg) a hőátbocsátási tényezőjét külön-külön számítjuk ki. Nyugat -európai alumínium- ablak gyártók és forgalmazók.


Mindezt kedvező áron kínálja a nyugat -európai színvonalú hazai ablakgyártó. Csorbai Péter Faipari Technikus Favorit asztalos Fa ablak , fa nyílászáró Fa nyílászáró Akrilux - Ablakok A faablakok a nyílászárók reneszánszát élik. A MARSHALL megalakulása óta.


Az természetes, hogy műemlékvédelem alatt álló épületek csak korhű és igényes. Ajánlatkérésére órán belül egy könnyen átlátható és precíz ajánlattal válaszolunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések