2015. október 8., csütörtök

Ajtóra névtábla

Egy szép, stílusos névtábla nem csak tájékoztatófelület, hanem annak az embernek a védjegye, akinek a neve áll rajta. Amikor valahova belépünk és egy adott személyhez igyekszünk, akkor az ajtó előtt állva először a névtáblával. Kitenni egy szép táblát az ajtóra , vagy az asztalra névvel ellátva, az mindig egy rendkívül színvonalas bemutatkozás.


Leegyszerűsíti a formális dolgokat, hogy egy tárgyalás közvetlenebb irányba folytatódjon. Egy névtábla sok egyéb információt tartalmazhat, a cég színes logóját, titulust, pozíció megjelölést. Előbbi választása esetén az akrilüveget előre fúrjuk.

Próbálja ki Ön is a névtábla rendelést, melyet könnyedén, az online szerkesztő programmal tehet meg. Saját névtábla készítés egyszerű varázsló segítségével ajtóra , asztalra, postaládára, csengőre. A gravírozott táblák patináns arany, ezüst, vagy hagyományos egyszerű színekben készülnek, kültéri vagy beltéri használatra. Fehér alapon piros felirat vagy logó.


Bármilyen méretben elkészíthetõ, 1x1cm-tõl-120x60cm-ig Ára négyzetcentiméterben értendõ. Névtábla és cégtábla ajtóra. Kültérre és beltérre is használható, ez utóbbi igényét szintén a megjegyzés.


Vinyl öntapadós dekor fólia tapéta, mely folyóméterben rendelhető, választható fényes vagy matt kivitelben mennyiségi kedvezményekkel! Gravírozó és dekoráló műhely WWW.

HU Kedves Ügyfelek! A koronavírusra való tekintettel az alábbi intézkedéseket hoztuk meg: Személyes átvétel esetén a kézmosás kötelező a belépéshez. Igény estén gravírozzuk öket! Cégünk a különféle kitűzők, névkitűzők és névtáblák széles választékát kínálja: akár exkluzív helyszínhez, eseményhez keres elegáns kitűzőt, akár munkatársai számára szeretne praktikus, cégarculatot kifejező névtáblát, a lent látható kitűző, névkitűző és névtábla választékunk közül biztosan. Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt!


Add meg a családneve majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Könnyen kezelhető, egy mozdulattal az ajtóra vagy falra rögzíthető tábla fekvő vagy álló pozicióban.


A névtábla profil szélesség mm. A profil hátoldalán kétoldalas ragasztó van elhelyezve. A benne lévő papír egyszerűen cserélhető. Kipattintható kerettel, műanyag hátlappal és átlátszó pet előlappal. Esküvőre ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele!


Szendvics szerkezetű mm-es műanyag lemezen, hátoldalán öntapadós, könnyen felragasztható. Ajtóra vagy falra helyezhető névtábla. Budapest, Reményi Ede u. Az itt található postaládára és az ajtóra is fel kell kerülnie annak a névtáblának, ami jelzi, hogy melyik tartozik a céghez.


Amennyiben még nincsen névtáblája vagy a régit valamilyen okból le akarja cserélni, rendeljen névtábla készítést tőlünk!

Shop Reformation's latest collection of sustainably made womens clothing and. Save the earth and look damn good doing it.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések