2015. október 19., hétfő

Trapézlemez martonvásár

A Martonacél immár sok éve töretlenül dolgozik azért, hogy a minőségi anyagokon felül olyan szakkiszolgálásban részesíthessen minden vásárlót, amivel könnyebben és sok esetben kevesebb hibával tudják megvalósítani építési vagy felújítási vágyaikat. TÉLI NYITVA TARTÁS: Hétfőtől Péntekig: 8. Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Kialakíthatunk belőle tetőt, oldalfalat, kerítést, térelválasztót, oromzat borítást, álmennyezetet, egyedi design elemeket vagy nagy teherbírású változataiból akár betonozható födémet is. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Ha kis tétel, ha nagy beruházás?

Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár , Siófok, Székesfehérvár. Válasszon tapasztalt kivitelezőt! Amennyiben Önnek fontos, hogy épülete hosszú távon is jól használható és költséghatékony legyen, esetleg csak az építkezés részfeladataira keres megbízható céget, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk fő profilja trapézlemezek, cserepeslemezek forgalmazása.


Egyedi méretre gyártást is vállalunk! A trapézlemezek felhasználása széles körben elterjedt, használható tetőfedő. Leírás Vásárolja trapézlemezét a gyártótól! Garanciával kiváló minőségben!


Akár azonnal meg is várhatja amíg méretre gyártjuk trapéz és cserepes lemezét! Martonvásár - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menete: 1. Minden alkalommal ipari tisztítás végzése a tetőn. Dán tetőbevonat felvitele rétegben. Száradás, mely után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén.


Eredmény: Nincs moha, gomba, alga. Van-e szabályozás arra vonatkozóan, milyen lehet egy lakóház? Honnan tájékozódhatunk erről? Ebből a cikkből most minden kiderül.


Az elmúlt évtizedben a hagyományos tetőfedések mellett az acél tetők is teret nyertek Magyarországon.

Ellentétben Lengyelországgal, Svédországgal vagy akár Romániával hazánkban nincs hagyománya ennek a tetőfedési technikának, évek kellettek, hogy az építés vagy tetőfelújítás előtt állók megismerjék a trapézlemezt és cserepeslemezt. Ez bérlőink számára is a legfontosabb: A cég tőkeerős, likviditási problémáktól mentes. Ipari Szövetséggé alakultunk, szerteágazó tevékenységeket végeztünk. Tisztelt Ügyfeleink!


Cserepeslemez tárolása, ha a kiszállítást után nem kerül beépítésre: A cserepeslemez rozsdásodását sok esetben a víz kondenzációja okoz, ami akkor következik be, ha a környező hőmérséklet magasabb, mint a tárolt cserepeslemeznek. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések