2015. október 2., péntek

Trapéz lemezek

Minden egy helyen ami a tetőhöz és a kerítéshez kell. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak.


Csarnokok, garázsok építéséhez az egyiklegjobb megoldást jelentik Előnye,az alacsony súly esztétikus megjelenés, a gyors kivitelezés, gazdaságosság. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, üzletépületekig. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt.

A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Famintás lemezek a legnagyobb választékban! Ugye milyen frusztráló érzés, amikor elképzelt egy színt, ami illeszkedne a már meglévő épülteihez, környezethez, azonban a kereskedőnél csak maximum színből lehet választani, ami bár szép, mégsem az Ön elképzeléseinek megfelelő?


A lemezek rögzítése általában zártszelvényhez történik, amelyhez a kerítéssel színazonos önfúró csavarokat biztosítunk (hatlapfejű EPDM gumialátéttel, vagy opelcsavar). Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. A tartozékok egyaránt elérhetőek trapéz - és cserepeslemezeinkhez. A pontos kalkuláció készítését a lemezek legyártása követi. Előlegfizetés nem szükséges, fizetés számla alapján átvételkor.


T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.

KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek.


Sokéves tapasztalatunk a garancia arra, hogy kiváló minőségű, folyamatosan bővülő acéltermékeket állítunk elő, olcsó áron. Ihász Mérnökiroda Kft. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál.


Trapézlemez - Cserepeslemez webáruháza. Az élhajlított lemezáruk általában egyedi árképzés alapján kerülnek forgalomba, de egyes kiegészítőket darab, illetve négyzetméter, vagy folyóméter áron tudunk kínálni. Cégünk által gyártott és forgalmazott trapézlemezek a könnyűszerkezetes építkezés méltán közkedvelt burkoló anyagai. Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez forgalmazása.


Vissza a KEZDŐLAP-ra. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. Hogyan készül a famintázatú trapézlemez? Az alapeljárás hasonló a normál trapézlemezek gyártásához.


A lemezt feltesszük a hengerre és a gép a kívánt trapézmintára nyomja azt. Az alapanyaga horganyzott és festett hengerelt acéllemez, amely garantálja, hogy nem kell évente festegetni. Változatos színekben és igény szerinti hosszméretben (5-m között) rendelhető.


Az elemek külső oldala színes, a hátsó halványszürke színű.

Az elem felső kiképzése lehet íves vagy szögletes ( trapéz ) alakú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések