2015. október 2., péntek

Horganyzott hegesztett háló

Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Hegesztett háló (betonháló vagy síkháló) BHB 55. Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!


Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik.

A horganyzott táblás rácsok nem csupán kerítéstáblaként használhatóak, hanem számos felhasználási lehetőséget rejtenek magukban: a táblás kerítések növényfuttatóként, design-elemként, tároló rekeszként is rögzíthetők kültéren, vagy beltéren. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. A Casanet röpdeháló többféle osztással és magasságban kapható.


A hálókat fa keretre U - szöggel, vagy 25xmilliméteres zártszelvényből készült fém keretre nagyfejű szegeccsel rögzítjük. Kiegészítő: tető, vagy tető nélkül oldalsó és felső falként a Casanet hegesztett háló ajánljuk. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok. Horganyzott huzalból csavart háló, a gyártás után PVC-vel bevonva. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek-, valamint a felhasználás tekintetében szélesedő termékspektrumnak.


To constantly improve the management system by virtue of the rule of sincerely, good faith and quality are the base of enterprise development, we widely absorb the essence of relate. Ponthegesztett háló tekercsben. Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


A madárháló magasság 1m, azaz 1cm. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT , ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON. HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS.


KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON ! Vasháló árlista , súlytáblázat. Ezek a felhasznált alapanyagok lehetővé teszik az olyan szövetek gyártását. A hegesztett háló – vagy betonháló – a vasbeton szerkezetek kialakításakor szükséges annak érdekében, hogy javítsa a kiöntött beton szerkezetét statikailag és mechanikailag egyaránt. A rendszerint bordázott acélszálakból hegesztett rácsháló a betonba ágyazva képes megnövelni a beton húzószilárdságát is.


A síkháló vagy hegesztett háló több elnevezéssel is ismert.

Ezért használjuk rá továbbá a betonháló, a vasbeton háló vagy a betonacél háló fogalmakat is. Ez utóbbi igen találó, hiszen valójában a betonacél szálak egy összehegesztett formájáról van szó, melyet előszeretettel alkalmaznak az építőiparban. Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések