2015. október 23., péntek

Műkő kerítés fedlap árak

Műkő kerítés fedlap árak - többféle méretben, szürke, szürke-fekete, fehér színben. Vízorral, vasalt kivitelben is, egyenes vagy kétoldali lejtéssel. Travert kerítés fedlap Travert mészkõ. Natural műkő kerítésfedlap. A termék részletes adatai.


Klasszik műkő oszlopfedlap.

Továbbá szoktunk oszlopok helyének kivágását is csinálni, illetve szögvágást, amikor például fordul a kerítés. Kerítés fedlap , kerítés fedkő ár Budapest térségében és Pest megyében. A webáruházunkban megrendelhető kerítés fedlapokat és kerítés fedköveket Budapestre és Pest megye bármely településére házhoz szállítjuk.


Kérjük tekintse meg termék választékunkat és a gyakori vásárlói kérdéseket. Kérem vegye figyelembe, hogy a fenti árak a kiszállítás és az elhelyezés díját nem tartalmazzák. Az oldalunkon megtalálsz mindent ami a műkővel kapcsolatos. Ha még nincs ablakpárkány vagy kerítés fedlap a házadon hívjatok bátran!


Er - Beton Térkő: A különlegesen kidolgozott és megmunkált betonköveknek mi vagyunk a szakértői. Magán és közterületre egyaránt ajánlott.

Magas terhelhetőségük, hosszú élettartamuk, sokféle szín, forma és felületi megjelenésük miatt az utóbbi években meg növekedett a beton térkövek iránti kereslet. Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz. Műkő alapú, akár mészkőlapokkal bevont kerítéseket készítek. Ha szeretne a képeken látható műkő kerítést rendelni, forduljon hozzám bizalommal! Minőségi fedlapok közvetlenül a gyártótól.


A Pietra lapcsalád (fali burkolatok, padlólapok, térkövek) centiméteres vastagságban készülnek, és az áruk többnyire 14. Legkedvezőbb árfekvésű termékeink ezek a természetes emberi kéz által megformált mészkő hatású burkolatok, és egyben a legkeresettebb termékeink is. A Rivatto kerítéselem egyaránt ideális megoldás ház köré, telekhatároláshoz, kerítéshez, falazott grill és ülőhelyek kialakításához, magas ágyások bekerítésére. Könnyen összeépíthető, egyszerű és elegáns kivitelezésű fedlap.


Leier finombeton fedlap Ebben a kategóriában összesen termék található. Elemes kerítések, beton-kerítések, kerítéselemek a gyártótól. Tele kerítés ele2. Kútgyűrű,Esővíz gyüjtő, esővíz elvezető, ciszterna, telken belüli vízgyüjtő, víz tároló esővíz tároló,emésztőgyűrű, csatornaelemek, vízóra. Cégünk éve foglalkozik épületműkő és gipszmunkákkal, régi műkőkorlátok és épület díszítőelemek felújításával, állagmegőrzésével, felületkezelésével illetve újragyártásával.


Vállalom továbbá régi, meglévő műkőburkolat, lépcső, lépcsőházak stb. Az árak egész tábla vásárlása esetén érvényesek! Reális-e ez a kőműves munkadíj a kerítés építésnél? Jelenleg egy düledező drótfonatos kerítés van minimális alapozással.


A kerítés hossz méter, vízszintes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések