2015. október 9., péntek

Tímár vasker érd

A Tímár Vaskereskedelmi Kft. GreenWorks márka kizárólagos forgalmazását. Hidegen hengerelt vaslemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár. Ezeket a termékeket többnyire csak a fóti és budakeszi. Hegesztett hálók, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár.


Az árlistában szereplő sima zártszelvény árak bruttó.

Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 14:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni! Hét telephelyünk Fót, Budakeszi, Pilisvörösvár, Vecsés, Érd , Szada és Tatabánya településeken található. Minden telephelyünk e-mail címe, telefon- és faxszáma megtalálható a Telephelyeink sávon a weblap jobb oldalán, melyek között a jobbra-balra nyilakkal lehet navigálni.


Velencei úton található. Timár szerszámgép webáruház és üzlet, folyamatosan bővülő termékkínálattal és frissülő akciókkal. A Makita, Metabo és Hitachi szerszámok mellett sok más termékeket is megtalál oldalunkon. Zár- és vasalástechnika, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Zár- vasalat árak, és további információk, specifikációk.

A zártszelvény árak és árlista a zártszelvény műanyag dugó árak és árlista megtekintéséhez kérjük kattintson a fenti képre vagy linkre! Weboldalainkon csak a járatosabb zártszelvény és zártszelvény dugó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a. Kerítés, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Kerítés árak, és további információk, specifikációk.


Amennyiben a honlapunkon található termékek tekintetében viszonteladónk kíván lenni, érdeklődjön területi képviselőinknél, akik szívesen felkeresik Önt személyesen, egyedi árakkal és ajánlatokkal. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szigno programmal lehetséges. Vagy keresse fel az e-szigno. Látogassa meg honlapunkat, és győződjön meg róla, hogy méltó partnerei leszünk Önnek is!


Kerítésoszlop antracit, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Akciós termékek, és egyéb szerszám vásárlás a Tímár Szerszám webáruházban. Akciós tartozékok, kiegészítők, szerszámok árak, és további információk, specifikációk.


Reviews Fóti üzlet. Timár Vaskereskedelmi Kft - Galamb József u. Szerettem oda járni, az eladók készségesek, jól. TIMÁR Vaskereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.


According to Crefoport s. Csomagjának mérete túllépte a kg-os határt, ezért a futárszolgálat azt csak felárral tudja házhoz szállítani, így az ingyenes vagy kedvezményes házhozszállítás erre a rendelésre nem vonatkozik.

A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat igény szerint összeállítva, késztermékként is el tudjuk vinni Önhöz az ország bármely pontjára, így nem kell fáradoznia az összeállítással, egyszerűen csak a helyére kell szerelnie. Timár Webáruház: információk és Timár Webáruház árai. Megbízható Bolt Program Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: nap alatt legalább vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 6-t. Kaputechnika, és egyéb szerszám vásárlás a Tímár Szerszám webáruházban.


VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK. Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt. Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések