2015. október 1., csütörtök

Mahagóni bútorlap

Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Többcélú alapanyag bútoripari alkalmazásra. A függőleges és vízszintes síkban beépített bútorelemek ideális anyaga, kifejezetten alkalmas ruhás- és öltözőszekrényekhez, falburkolatok és íróasztalok elkészítéséhez. Mahagóni bútorlap D 4Jó tanács!


Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!

A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk.


A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. A bútorgyártás során ma egyre elterjedtebb a bútorlap , mint alapanyag. Bútorlapok raktáron.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.

Vörös mahagóni bútorlap FC 4FS24. Könyvespolcok (E) Archives - Antik butor Fenyőfa alapon diófa, vagy mahagóni borítással, aranyozott oszlopfővel és talapzattal, holkeres díszléccel. FALCO - bútorlap (vörös mahagóni , 18mm) Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap.


Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható. UV-álló, karcálló és környezetbarát. Kizárólag egész táblába rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza.


Rendelés esetén a termék 5-munkanapon belül megérkezik, és igény esetén méretre szabva átvehető üzletünkben. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! A mahagóni bútorlap a trópusi vöröses barna fa tökéletes utánzata.


Technikai okok miatt a webshop jelenleg nemüz. Láttunk már gyönyörű fehér mahagóni. Budapesti Inter-Fa Kft.

Válasszon 6bútorlap színből álló dekorválasztékunkból! Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez.


Nagyon sok ügyfelet szolgál ki weboldalunk outlet áron. A Németországból származó bútoraink nem lapra szerelten érkeznek, hanem gyárilag összeszerelve! Konyhába, irodába egyaránt megtalálja a megfelelő színű és minőségű bútorlapot.


Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések