2015. október 27., kedd

Mesecímek

Milyen mesecímek vannak amelyekben számok vannak? Válaszok a kérdésre. Számneves mese címeket valaki tud? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az elmúlt napok legfrissebb meséi.


Nézd meg azokat a meséket, amikről lemaradtál! Az igazi kincsek a mesék. Annyiféle kincs létezik a világon! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket. A mese szerepe a nevelésben, oktatásban – II.


Az oldal tájékozódást nyújt a mesék világában, legyen az akár népmese, klasszikus vagy kortárs mese. A katalógus a legkedveltebb mesék és rajzfilmek magyarul elérhető teljes online változatait is felsorolja. Légy üdvözölve a mesék földjén! A MeseLandián sok, számos mesét és rajzfilmet találsz, amivel örömtelibbé válhatnak a számítógép előtt töltött perceid száma! Magyar nyelven elérhető mesék és népmesék gyűjteménye.


A Mesebázis azzal a céllal jött létre, hogy egy helyen összegyűjtse és könnyen elérhetővé tegye a magyar nyelven elérhető meséket, népmeséket. Retro mese videók: Frakk a macskák réme, Pom-pom, A mézga csalá Kisvakon Zénó a gyurmaember, a klasszikus Tom és Jerry, Gusztáv és Dr. Bubó a magyar rajzfilmek, Magyar népmek, és még sok más népszerű régi rajzfilm a 70-es és 80-as évekből - Retromesek. Te is lehetsz ilyen ici pici, de kitartó!


Toplistánkban ezúttal a legjobb animációs filmek kerültek terítékre. Bár egy százas listában a sorrend tekintetében nem lehet mindenki kedvére tenni, de arra odafigyeltük, hogy csak színvonalas animációs filmek kerüljenek a listára. Fenomenológiai szempontból a mitológia és az elbeszélő irodalom között középen helyezkedik el.


A kutatók véleménye megoszlik, hogy a mítosz a mesétől hol választható el. Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.


Folytatva sorozatunkat, igyekeztem összeszedni azokat a rajzfilmeket, melyek erősen meghatározták nem csak az én, de szüleim gyerekkorát is. Fiatalként élve a világban, sokszor szembesülök a korosztályom és az ifjabbak egyéni és társadalmi züllésével. A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA.


Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Mese videók gyerekeknek - népszerű rajzfilmeket nézhetsz az oldalon. Folyamatosan frissülő tartalom, egész estés mesefilmek is gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Ez egy példa, amit én találtam ki: M. Hófehérke és a hét törpe Átí. Mindkét mondat PRESENT SIMPLE TENSE-ben van és mégsem tudo hogy DO-t vagy ARE-t, illetve DOES-t vagy IS-t kell használnod benne? Mesecímek az utolsó betűvel. Most megfigyelheted és megérthete hogy mi a különbség. Ekkor hirtelen forgószél kerekedett, felkapta a kis Hanna tulipánt és csak forgatta-forgatta, míg nem Hanna szeme előtt ismét elsötétült a világ.


Mikor kinyitotta, egy hatalmas tóban találta magát, mint egy halacska.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések