2015. március 4., szerda

Villanyóra biztosíték

Néhány példa: biztosíték csere, villanyóra áthelyezés stb. Egyelőre még az ilyesfajta ügyekben sajnos nem tudok segíteni. A villanyóra megszokott tartozéka még a biztosíték , vagyis a kismegszakító. A kismegszakító a fogyasztásmérő berendezés részét képezi, feladata a fogyasztó által egyidejűleg igénybe vehető teljesítmény korlátozása a szerződésben rögzítetteknek megfelelően, valamint túláramvédelmi készülék.


Lakásfelújítás, iroda átalakítás alkalmával gyakran ütközünk korlátokba, például a rossz helyen lévő villanyóra miatt. Legtöbbször falak bontásakor, vagy ajtónyílások vágásakor válik szükségessé a villanyóra áthelyezése, de akár esztétikai, vagy helytakarékossági szempontok is. A biztosító biztosíték arra, hogy nagyobb baj ne következzen be. Bár a biztosíték egy fogalom, adható tárgyként is.


Kölcsön adhat valakinek pénzt biztosíték ellenében, egy aranygyűrű is lehet biztosíték. De a villamos, és egyéb berendezésekben is biztosítót alkalmaznak. A kérdező kommentje: na itt a gon nem ment ki a biztosíték sem, (átraktam másik helyre és ott jó volt) és a fi relé sem csapódott le, csak nincs áram a konnektorban és világít az a lámpa a villanyórán. Tegnap házunkban felkapcsoltuk a villanyt, tíz percig égett, azután elment az áram, az egyik automata biztosíték lekapcsolt, az első házrészben teljesen kiment a villany.


Itt azóta se konnektor, se semmi nem működik. Tehát ez a biztosíték nyilván azt az oldalt védi. A háztartásokban található elektromos fogyasztók száma egyre növekszik. Bár a modern készülékek kevesebb áramot vesznek fel, a tendencia mégis növekedést mutat, hiszen az intelligens készülékek automatizált működése lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több más készüléket üzemeltessünk, így a lakások egyidejű áramfelvétele is növekszik.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A záró pecsétek (plombák) az elosztói engedélyes, E. Azok eltávolítását csak az erre feljogosított betűvel (P) jelölt regisztrált szerelő végezheti. A lakások vezetékeinek túláramvédelmére minden esetben kismegszakítót építünk be, mely korszerű technológiával képes megóvni a vezetékeket és értékeinket.


Sajnos napjainkban is rengeteg lakás, főleg panellakás túláram védelmét olvadóbitosíték látja el. Elég könnyen észrevehető jelei vannak, hogyha fel kell újítani az elektromos hálózatot. A furcsa anomáliákat a legtöbb esetben megszünteti a biztosíték tábla csere.


Nagyon sok háztartásban még mindig olvadó biztosítékokat használnak, de ami még ennél is rosszabb, hogy ezeket meg is szokták „patkolni“, hogyha kiégnek. Ez egyébként abszolút tilos, de a házilagos. A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, akár azonnali kiszállással. Egy retró kismegszakító szétszedése és alkatrészeinek bemutatása.


Villanyszerelés Remetehegy területén. A csatlakozás módja: Földkábelen vagy szigetelt szabad vezetéken keresztül történik a ház csatlakoztatása a hálózathoz. Hogy melyik megoldás kerül kivitelezésre, mindig a helyszín adottságai, és a megrendelő által ráfordított összeg függvényében dől el. Feladatuk áramkörök összekapcsolása, megszakítása, szétkapcsolása, villamos energiafogyasztók automatikus bekapcsolása, védelem a túlterhelés és zárlatok ellen.


Ugyanebben a kategóriában találhatóak a villamos elosztó dobozok, amelyekbe esztétikusan helyezhetjük el a. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések