2015. március 31., kedd

Hangérzékelős kapcsoló

ORNO mozgás és hangérzékelős lámpa kapcsoló süllyesztős kialakításban. A fényérzékenység, világítási idő és a mikrofon érzékenysége állítható, így teljes mértékben testreszabhatjuk. Csak saját felelősségre utánozd a videóban látottakat! Elektromos szerelés előtt mindig áramtalaníts, ha nem vagy biztos a tudásodban hívj szakembert!


Ebben a videóban megmutatjuk. Tapsolásra kapcsoló LED izzó E27-es foglalattal 1. Hangérzékelős világítás, mely energiatakarékos, így spórolhatsz is a villanyszámlán! Neked is magas a villanyszámlád? A folyosó másik végén van a lámpakapcsoló és a lustaság nagy úr? A Forix IPkínálata a fehér és bézs színben kapható alapválaszték mellett több olyan egyedi, innovatív megoldást nyújt, amely segítségével egyszerűbbé és p. Vezeték nélküli fali kapcsoló , programozható kikapcsolás késleltetővel (másodperctől percig).


Elemmel működik és bárhova elhelyezhető a lakáson belül. Mozgás és hangérzékelő fali lámpa kapcsoló , Lehetőség van akusztikus kapcsolóként való használatára. Az érzékelési tartomány állítható, és akár méter is lehet.


A mozgásérzékelő fehér színben elérhető. A vízszintes működési szög 130°, a függőleges működési szög pedig 25°. HANGÉRZÉKELŐS ledes izzó E27-es foglalattal! Rendkívül energiatakarékos, egyrészt a ledes technológia miatt, másrészt a hangérzékelése miatt, mert csak akkor világít, ha neszt érzékel! V-al működik, tehát a konnektorban lévő árammal hozható üzembe.


A tűzjelző és a kábeltálca, illetve a legrand valena ár, falon kívüli kapcsoló , távirányítós kapcsoló is. A Pauer-Land elektronikai áruház a lakásriasztó és egyéb riasztó rendszerek mellett nagy választékban forgalmaz ip camera és cctv vezeték nélküli kamera rendszereket, foscam berendezéseket. Ez a mozgásérzékelős kapcsoló gondoskodik róla, hogy ne keljen a sötétbe motoszkálno.


FM transzmitter autós mplejátszó. Potméteres, falra vagy bútorba szerelhető LED fényerőszabályzó LED szalagok, LED modulok és Voltos LED lámpák dimmeléséhez. A fényerőszabályzó alkalmas a csatlakoztatott ledek teljes lekapcsolására is, a dimmer teljesen balra forgatásával.


A ZAZU legújabb lámpája a FIN névre hallgató bárány formájú olvasó, illetve éjjeli lámpa gyerekeknek. Kötelező darab a gyerkőcök szobájába. Két fokozatba állítható, fehér fénye olvasó lámpaként funkcionál, halványabb éjszakai fényre lehet állítani, ami segítí a gyerekeket az elalvásban.


Mozgás esetén a szenzor felkapcsolja a lámpákat és máris fényárba borul az adott helyiség. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. RGB vezérlő hangérzékelős 216W.


LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! A lámpa egy beépített kapcsoló gombbal kapcsolható, addig világít amíg a gombot nyomva tartjuk. Mások ezt is megvásárolták ezzel a termékkel: Miraculous mintás hangvezérelt LED fali lámpa! Szeretnél egy olyan LED party kelléket, ami különleges HANGulatot teremt?


Ez a ledes szemüveg hang vagy zene hatására villog, piros, kék és zöld színben, a hangok erősségétől függően. Tuti jó légkört teremt bulikban, koncerteken vagy egyéb baráti összejöveteleken. A szemüveg bal oldalán található gombbal kedved szerint beállíthato hogy érzékeny legyen az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések