2015. március 17., kedd

Belső téglaburkolat

Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására. Belső tégla szelet. A tégla belső részéből szeletelt sima felületű díszítő elem.


Kültérben és beltérben való felhasználása egyaránt lehetséges. Különböző színű és struktúrájú szeletek.

Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Külön öröm, hogy egyre inkább teret nyer a téglaszeletek belső terekben való felhasználása. Ha érdekesre,egyedire vágyik és mindezt hosszútávra szeretné otthonában akkor a téglaburkolat a legjobb választás. Az alábbiakban egy kis útmutatót a beépítéssel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani.


Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Dekortégla Rusztikus téglaburkolat vegyes, szeletelt tégla, belső , téglaszelet. Az oldalon feltüntetett árak és adatok a nagyméretű téglaszeletre vonatkoznak.


Milyen téglát vegyek?

MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. A szeletelt tégla alkalmazása kiváló választás mind a külső és mind a belső téglaburkolat kialakítása esetén, szinte mindenhol megállja a helyét! Ideális burkolóanyag bármilyen építészeti stílus alkalmazása esetén, bárhova ajánlható, (nappali, bár, fürdőszoba, konyha, garázs), de padlóburkolat kialakítására.


A külső téglaszelet rusztikus, bensőséges hatású a lakásban. Mediterrán épületek, belső terek hangulatának nélkülözhetetlen kelléke ! A két téglaszél a külső szelet, ezért van az, hogy a külső szelet mindenhol drágább, mivel téglából kijön belső , és külső szelet! Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés.


A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Kedvező ár-értékű téglaburkolat modernebb megjelenéssel. Minden egyes téglaszelet egyedi, mind színárnyalatban, mind felületi struktúrában.


A vizes vágásnak köszönhetően a téglaszeletek teljesen sima, kőzetmintákhoz hasonló felülettel rendelkeznek. Téglabukolat a Stegu valódi kő kínálatával bármely belső térnek a prémium hatásért. A paletta a természetes téglaburkolat színeit idézi, a téglaburkolat tökéletes választás skandináv stílusú enteriőrökhöz, minimalista, vagy épp rusztikus designhoz egyaránt.

Kínál Téglaburkolat , kisméretű bontott tégla belső vágása antikteglakft. Szombathely, Acsádi Ignác utca vége, antikteglakft. FB: Antik Tégla Kft. Kövess minket és akcióinkat. DEKOR TÉGLABURKOLAT RUSZTIKUS KÜLSŐ SZELET.


Legfrissebb akciók! Ajánlott Weber - Terranova kötő- és segédanyago.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések