2015. március 16., hétfő

Aluminium zsaluzia árak

Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft. Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Magassága pedig a karnis magasságával együtt értendő. Innovatív árnyékoló, irodák társas és családi házak esetén.


Négy fajta lamella kínálat, három típusban.

Termék beverető akciós áron, a Multiped zsalúzia rendszer! Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. A C-lamellázat a hagyományosan elterjedt zsaluzia típus, sínes megvezetéssel és esztétikus megjelenéssel.


Tovább a galériára! A betű jelzéssel ellátott lamella típusok utalások a forma világukra, de nem csak ennyi a különbség. Nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére, és akár tervezési fázistól a kivitelezésig végigkísérik a munkafolyamatot.

Zsalúziák esetében a motorizálás a mai árak mellett nagyon megközelíti a kézi működtetés árát. Minden zsalúzia motor tovább fejleszthető, érzékelőkkel és automatikával ellátható. Ennek eredményeként a meglévő zsalúzia nem csak kényelmesen működtethető, hanem minden biztonsági és. Zsaluzia kültéri árnyékoló, év garanciával. A hatékony árnyékolástechnikai megoldások közös ismertető jele, hogy mindegyik kívül kerül felszerelésre, így a napsugarak és ezáltal a meleg, el sem jut az ablaküvegig.


Az alumínium zsaluzia elönyös tulajdonságai: nyitott ablaknál is kirekeszti a napfényt ugyanakkor lehetővé teszi a helység természetes szellőzését. A kétszeresen porszórt lakkozott 0. Karbantartást gyakorlatilag nem igényel. Nagyszerű védelmet biztosítanak a napsugarak melegítő sugarai ellen Az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az ablaküveget. A gyártás során nagy figyelmet.


A lamellák mozgatása hajtókaros vagy motoros megoldással kivitelezhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém. A modern árnyékoló. Vásároljon Atenád műanyag redőnyt, alumínium redőnyt, reluxát, rolettát, külső és belső árnyékolókat a minőség, az innováció és a stílus jegyében.


Vasi redőny - árnyékolás és rovarvédelem, Szombathely, Vas megye és környéke, redőny, redőny javítás, szúnyogháló, reluxa, roletta, napellenző. A lenti zsalugáter árlistánkban látható árak az ÁFA-t és a felmérés díját tartalmazzák.

Már az alapkivitelű Accord zsalugáter is mélytokos, mely tok megegyezik a fal kávamélységével. Frigoria Könyvkiadó Kkt. Alumínium zsaluzia ár - vevokkedvence. Budapest, Pajkos Utca 66.


Számos hazai és külföldi redőny, zsaluzia , sávroló, napháló, fa reluxa és egyéb árnyékolástechnikai termékek gyártójával állunk szerződéses kapcsolatban, termékeinket közvetlenül tőlük rendeljük, kikerülve ezáltal a hazai nagykereskedelmi rendszert. A szalagfüggöny tehát egy kitűnő árnyékoló, mely rengeteg igényt elégíthet ki. Azt is el kell mondanunk azonban, hogy a szalagfüggöny tisztítására, kezelésére és tárolására is érdemes kicsit jobban odafigyelni annak.


Szúnyogháló készítés és szerelés kiváló minőségben, elfogadható árak , gyors és pontos munkavégzés. Függőlegesen mozgatható rolós szúnyogháló. Tok, keret: szerkezete alumínium, acélrugóval, alapárban fehér és barna, felárral aranytölgy színben, de a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk felár ellenében. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk.


Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A zsalúzia a reluxa kültéri változata.


A sütik információkat tárolnak el a böngészőjében, és hasznos, a felhasználói élményt növelő funkciókat látnak el (pl. felismerik, amikor visszatér a weboldalunkra).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések