2015. március 13., péntek

Autókárpit tisztítás veszprém

A tisztítás sorrendje mindig felülről lefelé történjen. A tetőkárpittal kezd majd a fejtámla után takarítsd a háttámlát, és az üléseket. Végezetül töröld át a karfákat, a műanyag elemeket és a biztonsági öveket is. ECETES MÓDSZER (a leggyorsabb, legegyszerűbb, legolcsóbb a textilkárpitokhoz) Hozzávalók: 1dl. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Egy átlagos autómosást követő porszívózás kevés ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsuk autónk belterének kárpitozását.

A normál porszívók és a kereskedelemben kapható kárpittisztító szerekkel nem tudunk olyan minőségi eredményt elérni, mint amit a profi autókárpit tisztítás nyújt. Az úgynevezett csodaszerek. Budapest, Berzsenyi Dániel u. Székhelyünkön NEM VÉGZÜNK tisztítási munkát, mert napközben folyamatosan úton vagyunk a gépekkel együtt, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy csak előzetes egyezetetés után keressenek fel minket ott személyesen.


Ha Ön saját kezűleg szeretne belevágni, azaz a kárpittisztítás és a padlószőnyeg tisztítás feladatát házilag akarja megoldani, először mindenképp olvassa végig ezt a cikket, és ne a legjobb barátnő vagy szomszédasszony fortélyai szerint fogjon hozzá! Dönteni ráér később is, miközben hihetetlen sok bosszúságtól. Elérhető árakon, prémium anyagokkal és egészségre ártalmatlan tisztító szerekkel dolgozunk.


Klub kártya rendszerünk további kedvezményt biztosít ügyfeleink számára a lista árakból.

Ha Önnek is fontos autója tisztasága és szeretné. Speciális tisztításra van szükség, de ehhez sok idő és áztatás is szükséges ami általában kielégítő eredményt hoz. Autókárpit tisztítás helyben.


A szag eltüntetése pedig igen viszonylagos, mivel amit mi nem érzünk azt egy kutya szorosan jobb. Teljes autó polírozása: 25. Mûanyag lámpabúra polírozása párban: 8. Motor szélvédõ plexi. Az autókárpit tisztítás igénye idővel szinte minden autótulajdonos életében felmerül, hiszen a használat során óhatatlanul kerülnek különféle szennyeződések az autókárpitra, legyen az szövet vagy bőrkárpit. Szövet kárpit esetén ráadásul, csakúgy, mint a matracainkban és szőnyegeinkben megtelepednek a poratkák.


Felejtse el a mosás utáni vízcseppeket! A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, rengeteg víz elpazarlásával járó autómosáshoz képest, évszaktól függetlenül! Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott.


Az autókárpit tisztítás és a teljes autókozmetika szolgáltatásunk nálunk az egyik legalaposabb és legjobb minőségű az egész országban. A vegyszermentes autókárpit tisztítási munkát a megrendelőnk által megjelölt, előre egyeztetett helyszínen végezzük el, lehet ez akár otthonában vagy előtte egy kocsibeálló vagy mélygarázs, lakása előtti parkoló vagy – ha megoldható – akár munkahelyén egy félreeső hely. Ezt kimondottan nagy odafigyeléssel, prémium anyagokkal, speciális eszközökkel és szakképzett munkaerővel értük el. Veszprém , Kádártai út 33.


ATI udvar) Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak. Találatok részletes információval, térképpel és aktuális ajánlatokkal.


A bőrülések kopása, kisebb sérülései vagy az ülésszivacs kiált autókárpitos után?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések