2015. március 3., kedd

Hőtükrös fólia padlófűtéshez

Ezért a legegyszerűbb PE fólia itt ugyanazt tudja, mint ez a drága. Hogy akkor miért forgalmazzák? Mert többet akarnak keresni (én is építőanyag forgalmazó vagyok, és kifejezetten örülök, ha valaki csak azért vesz meg egy terméket, mert drága - bár nálunk placebó termék nincs, mint pl. ez a fólia ). A hőtükör fólia könnyen kezelhető, mozgatható így a nehezen szigetelhető sarkokban, hajlatokban is megfelelően használható. A hőszigetelés és a rákerülő, padlófűtéssel ellátott aljzat közé - metalizált oldalával lefelé, átlapoláss.


Padlófűtés alá kerülő hővisszaverő fólia.

A padlófűtés során a hőátadás nemcsak a fűtendő tér felé történik, hanem ellenkező irányba is. A Solflex padlófűtéshez való alátétfólia csökkenti a fűtőcsövek alatti tér felmelegedését és a ráirányuló hősugarakat a fűtendő tér felé veri vissza. Vásárolj a legolcsóbban, és a leggyorsabban.


Hőtükrös fólia padlófűtéshez. Alátétfólia solflex padlófűtéshez -méret: 2x47m -tekercs: 50m- hővisszaverő, párazáró, vegyszerá. Tetőfóliák, hőtükör fóliák olcsón - Tetőfólia, hőtükör fólia kedvező árakon, országos házhoz szállítás!


Mitől lesz speciális az a párazáró fólia ? Mindenképpen jobb padlófűtéshez mint a sima párazáró fólia ? Hol lehet ilyet kapni?

Több helyen érdeklődtem, de nem volt sehol, van ahol nem is hallottak róla. Homlokzati hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek - Szigetelő anyagok széles választékban: Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, fagyapot - Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok és festékek - Gipszkarton termékek különböző gipszkarton rendszerek építéséhez - Széles tetőfólia, hőtükör fólia , felületkiegyenlítő, ragasztó, fugázó. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Rögzítését ugyan úgy hőtükrös ragasztószalaggal végezzük, a szokásos 6-8cm átfedéssel az illesztéseknél. Majd erre kerül rá a gipszkarton. A Solflex buborékos hőtükör fóliát nem csak tetőszigeteléshez, hanem padlófűtéshez is lehet alkalmazni. A ez a tetőfólia normál átszellőztetett tetőszerkezetekhez használható a hősugarak -át visszaveri, nyáron megvédi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől, használatával nagy mértékben megnő a lakótér komfortérzete.


A fűtőtest mögé helyezett hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett),. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon. A Solar ALU fólia hőtükrös (metalizált) felülete kerüljön alulra, mivel a hőreflektáló felület úgy alakul ki, hogy a hőtükör és a beton között van a háromrétegű légpárnás fólia.


Minimum cm-es átlapolás szükséges. Tetőfólia Solflex Reflex tél hőtükrös párazáró fólia 50mHőszigetelt szerkezetek belső oldali párazáró rétegeként tetők és gipszkarton falaknál megakadályozza a pára hőszigetelésbe történő bejutását, lég- és párazáró módon összeragasztott, átlapolt toldásokkal. A párazáró hőtükrös fólia védi a hőszigetelő anyagot a belső térben keletkező párától, meggátolja a kellemetlen, egészségre káros üveg-, vagy kőzetgyapot por bejutását a lakótérbe. Megtanultuk ezt is, és mégis képesek vagyunk elrontani, pedig az építészek is nagy szemekkel nézik a helyes réteglerakást, ami egyébként nem egy nagy buli. Erre már az acélrács kerül, erre a padlófűtési csövek.


Bármely alkalmazott padlófűtési technológiáról legyen is szó, a megfelelő hő- és vízszigetelés elengedhetetlen. A megfelelő vízszigetelés (technológiai fólia ) megakadályozza, hogy a hőszigetelés átnedvesedjen és elveszítse hőszigetelő képességét.

Különböző fórumokon számtalan szakember osztja meg véleményét az építőipari termékekről. Most egy korábbi bejegyzést osztunk meg Önökkel: Szerencsére a sima egyszerű, nem buborékos hőtükör fólia a drága. KIZÁRÓLAG a BUBORÉKOS FÓLIA jó a padlóba.


A fólia többrétegű polietilén légbuborékos hordozó rétegű, fémgőzölt hővisszaverő felülettel van ellátva párazáró fólia a párát nem engedi át, ezért ügyelni kell a megfelelő légrés gondos kialakítására. Az időjárás hatásainak szabadon kitenni hétnél tovább nem szabad! A tetőfólia egy tető legérzékenyebb része, mely a szerkezet közepén helyezkedik el, ezért ha rosszul választunk annak cseréje költséges. Nézze meg mit javasol a szakember!


A padlófűtés lényege a szokványos radiátoros rendszerekkel szemben a fűtés kisugárzása, mely a meleget jóval nagyobb felületen adja át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések