2015. március 20., péntek

Lindab trapézlemez ár

Dekor légszelep korlátlan tervezés. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Az árlista árai Áfa nélkül értendők!


A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Közvetlenül a gyártótól.

Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! AR is an extract grille with fixed 58° angled blades made of aluminium. Lindab Rainline FONTOS!


The AR is generally used for wall installation. The grille is available with several mounting options and can be delivered with mounting frame, opposed blade damper and plenum box accessories. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan.

Az alábbi kalkulátorral adja meg, hogy milyen hosszúságú elemekre volna szüksége. Trapézlemez Famintás Arany tölgy T-Famintás Trapézlemezek. Jó ár érték arány, a 4- mm anyagvastagsághoz mérten!


Bármikor kézzel fogható és elvihető telephelyünkről! A beázását, kerítés problémáját gyorsan megoldja! Amennyiben Ön vagy Cége ÁFA visszaigénylésre jogosult, úgy abban az esetben az Áfa megfizetést halassza későbbre! Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál.


A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott. A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként is használhatók, illetve akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. A változatos megrendelői igényeknek megfelelően a paneleket igen széles termékskálán kínáljuk.


A panelek belső hőszigetelő anyaga igény szerint kétfajta lehet, a panelek zártcellás. A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők. Termékeinket a hasznos szélesség alapján értékesítjük. Megnevezés Nettó ár.


T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.

Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. Kiváló minőség, megfizethető ár. Alkalmas különböző élhajlított elemek, szegők.


Az Európából és Ázsiából érkező alapanyag a régió legjobb ár -érték aránnyal működő viszonteladójává tesz bennünket. Látogasson el hozzánk, ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések