2015. március 17., kedd

Stanley tolóajtó árlista

A Modern keretes Stanley tolóajtó a kedvezményes ára és gazdag színválasztéka miatt vevőink egyik kedvence. NUD keretes tolóajtó rendelhető 320cm nyílásmagasságig egyedi árkalkuláció alapján. VÍZSZINTES OSZTÁS: 6. Fotó nyomtatás bútorlapra hordozóval 28. Amit kínálunk: térelválasztó tolóajtó , tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, gardróbszoba, beépített szekrény helyszíni felmérése, gyártása és beszerelése. A Stanley nyílóajtó gyengéd nyomásra nyílik ki, egy a szekrénybe szerelt mágneses nyíló szerkezetnek köszönhetően.


Előnye a csuklóajtóhoz hasonlóan az, hogy a szekrénybelsőhöz teljes hozzáférést biztosít. Egy vagy kétszárnyas változatban egyaránt használható. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Néhány példa a szekrény és tolóajtó kalkulációhoz!


Kedvezményeinkkel Kapcsolatos informá. A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében. ORIÁSI kedvezménnyel kedveskedünk az első megrendelőnknek! A meghirdetett kedvezményeink Augusztus vége illetve Szeptemberi beépítési határidőre vonatkoznak! Nagyobb teraszajtók esetén (pl.: kétszárnyú ajtó vagy tolóajtó ), a két oldalról is működtethető pliszé szúnyoghálót, vagy a dupla tokos rolós szúnyoghálót ajánljuk beépítésre!


Megtekintené a tolóajtót, gardróbszekrényt? Ehhez nem kell mást tennie, csak kérni ingyenes felmérésünket! Kollégánk a helyszínen mutat pár anyagmintát, leméri a leendő tolóajtó vagy gardrób méreteit, majd számítógépen egyből egy látványtervet is tud mutatni, ami segít abban, hogy Ön tényleg azt kapja, amit megálmodott. Családi vállalkozásként működünk, amely a legjobbat kínálja a konyhákban, beépíttetett szekrényekben és fürdőszobákban. Speciális tolóajtók egyedi méretben is, a tolóajtó specialistáktól.


A termék határidőn belül elkészült. A szekrények minőségével és a szerelők precízitásával nagyon meg voltunk elégedve. Aktuális Üveg tolóajtó ár ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Savmart üveg tolóajtó , Homokfújtüveges tolóajtó , térelválasztó tolóajtó , Savmartüveges. Nyíló üvegajtó – közvetlenül falhoz csatlakozó pántokkal. Egyedi beépített gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények,.


Fal előtt futó tolóajtó árlista Töltse le nyomtatóbarát árlistánkat amely tartalmazza a Fal előtt futó tolóajtók lehetőségeit, valamint az aktuális árakat. Mozgatható szúnyogháló árlista. Mozgatható szúnyogháló akár tolóajtós kivitelben is. Gardrób Debrecen tervezés.


Circural Estensione tolóajtó. Kétszárnyú íves falba futó tolóajtó tokszerkezet. A kör alakú szerkezet és ajtólap a leglenyűgözőbb hatással rendelkezik. Tolóajtó árlista ITT.


Ez a megoldás harmóniát és eleganciát kölcsönöz az egész szobának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések