2015. március 26., csütörtök

Austrotherm grafit reflex ár

Grafit Reflex akció cm-től cm-ig utólagos szigeteléshez és új építéshez is. Tipp: Az utóbbi években erősen megemelkedett a gáz ára. Szakértők szerint cm-es polisztirol szigetelés már megfelezheti a fűtésszámlát, ez persze függ a nyílászárók mínőségétől és. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Miben különbözik a grafit reflex polisztirol lap, a sima grafit laptól? Mi is a probléma a sima grafit hőszigetelő lappal?

Erre egyszerű a válasz: a színe. A sötét szín a nap sugarait magába szívja, a hő hatására az eps ragasztó túl hamar szilárdul, ennek következtében a nedvesség kicsapódik a lapon és elválhat a lap a ragasztótól. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Austrotherm GRAFIT. Ft,-Termék adatlap.


Az optimális megtakarítást biztosító homlokzati szigeteléshez milyen vastag szigetelésre van szüksége? Ebben a kategóriában összesen termék található. Válassza ki a megfelelő vastagságot, és kérjen árajánlatot a szükséges.


Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni.

Csak egész csomag rendelhető ! A felületét fényvisszaverő réteggel látják el, ez meggátolja, hogy erős napsütésben a felület tulzottan felmelegedjen. A termék 1x cm-es táblaméretben és 6-cm. EPS-Polysterene , XPS-Insulation (extruded Polysterene), Facade Profiles and Sanitary Boards. Baumit hőszigetelő rendszerek széles választékban, akciós áron a Hofstadter Tüzépen.


Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications. Biztonságos kivitelezés. A sötétszürke anyagok viszont tűző napsütésben kellemetlen mértékben fel tudnak melegedni. Ez a korszerű technológia elődeivel ellenben sokkal hatékonyabb hőszigetelés szempontjából, így ár -érték arányban egy roppant kedvező perspektívát nyújt. A grafitos hőszigetelés egyik különlegessége, hogy a szigetelőanyagba kevert grafit megszínezi a felületét, így a megszokott és unalmas fehér EPS anyagok helyett betonra emlékeztető szürke felületet biztosít.


Ha jobb hőszigetelő képességű AT-N100-as lépésállót hungarocellt szeretne, akkor válassza a grafit adalékos Grafit AT-N1lépésálló EPS-t. Egy sötétszürke anyag a tűző napsütésben kellemetlen mértékben fel tudna. A kiszállítás 20m (kb. bála) feletti mennyiség esetén az etyeki telephelyünk 30km-es körzetében díjmentes! Az időjárás gyakran hátáltatja a kivitelezést, de most már elég meleg van ahhoz, hogy elkezdjük a házak szigetelését. A festék bevonat meggátolja, hogy erõs napsütésben a felület túlzottan.


Alkalmazásával hatékonyabban védekezhetünk az otthonunkat ért hőhatások ellen. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


Grafitos polisztirol homlokzati hőszigetelés.

Kosár: termék A kosár jelenleg üres. Ajánlatkérés tartalma. Polisztirol hőszigetelés falra, padlóra, lábazatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések