2015. március 24., kedd

Domex szőnyeg gyöngyös

Kattintson a városra és érdeklődjön az akcióról e-mailben, vagy hívja munkatársainkat a megadott telefonszámon. Ft -os kedvező áron online megrendelheted. Rendelj online, megéri! Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg , PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Divatos lehet akár a kedvenc fotelodon is. Fehér, szürke, antracit,és fáradt rózsaszín színekben. Folyamatos tájékoztatás aktuális szőnyeg és laminált padlókról, akciókról! Most több mint 3féle laminált padló közül választhat akciós áron!


Laminált padlók akár nedvességtűrő kivitelben is! A kedvezmények nem. JZÉLANDI GYAPJÚ SZŐNYEG Kézi készítésű gyapjú szőnyeg , a mintasálról a színek önmagukban rendelhetőek a lenti áron. Ha kevert színre van szüksége a mintasálról akkor felárral kell kalkulálni.


Szállítási határidő: - hét. Továbbra is nagyon divatosak a föld színek, a barnás és szürkés árnyalatok egyaránt. Szeptember és àn szakmai napot tartunk ! Beszállítóink állnak az érdeklődők rendelkezésére. Lakberendezés - $$ Mátra Party Kft.


Kékes Mosoda, Vegytisztító. Takaró, szőnyeg , fal-, padlóburkoló kiskereskedelme - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapj. Gyöngyös Róbert Károly utca 21.


Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat! Szőnyeg Webáruház és Szőnyegáruház. Ingyenes helyszíni felméréssel vállaljuk klímaberendezések szerelését. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Eger legnagyobb szőnyeg és parketta szaküzletében bizonyos, hogy mindenki megtalálja a lakásába legjobban illő terméket.


Hatalmas a választék padlószőnyegekből, közép- és összekötő szőnyegekből, különböző kopásállóságú laminált padlókból és PVC-padlókból. Itt megtalálhatod a(z) Domex Róbert K. Kiszállítás Vidékre. Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít.


Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések