2015. március 5., csütörtök

Homlokzat szigetelő rendszerek

Polisztirol habos hőszigetelő rendszerek. Ezek a hagyományos polisztirol (EPS) alapú hőszigetelő rendszerek régóta beváltak, körülbelül éve használják őket homlokzat hőszigetelésre. Webáruházunkban megjelenő termékek árai bruttó árak és tájékoztató jellegűek, tartalmazzák a -os ÁFÁ-t! A Gyártók sorozatos áremelései miatt, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Homlokzati hőszigetelés az épületek külső homlokzatának, vagyis falának hőszigetelését jelenti.

A homlokzat utólagos hőszigetelés legelterjedtebb anyaga a polisztirol, amely a homlokzat páraáteresztő képességét ugyan csökkenti, viszont kiváló az anyag hőszigetelő valamint szigetelő tulajdonsága, könnyen megmunkálható és egyszerűen felszerelhető. Ha az akciós hőszigetelő rendszerek között nem találja meg otthona megfelelő vastagságú rendszerét, akkor. A hőszigetelő rendszerek közül melyik lesz az Önnek legjobb?


Válassza ki a megfelelőt! Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Kattintson az „Ajánlatba teszem” gombra, és az Ön által megadott adatok alapján egy előzetes anyagszükségleti terv készül.


Közel éves múlttal szívesen segítünk a bizonytalan tulajdonosoknak, mivel nem egyszerű kiválasztani a megfelelő szigetelő rendszert. Szigetelő anyagok - utólagos épület homlokzati szigeteléshez termékek, típusok, leírások, árak.

Az utólagos épület szigetelés történhet különböző homlokzati szigetelőanyagokkal, a legelterjedtebb típus még mindig az expandált polisztirol lapok, ezek közül is az EPS-80-as homlokzati polisztirol, az ára és felhasználási egyszerűsége miatt. A porotherm 38-as falnak az U értéke kb. Ez sajnos semmiképpen nem mondható jónak, ezért javasolt a homlokzat hőszigetelése. A szigetelő anyag minden esetben zárt cellás polisztirol kell legyen, mivel a lábazati résznél fennáll a vizesedés veszélye, a zárt cellás anyagnak pedig nincs vízfelvétele, így nem csak a hővel szemben végezhető el a szigetelés, hanem a vízzel szemben is.


Itt apró, színes kavicsokból álló műgyantás lábazati vakolatot. A webertherm rendszerek közötti eligazodást segíti tanácsadó cikkünk, megkönnyítve a választást. Az alábbi kalkulátor segítségével hozzávetőleges kalkulációt készíthet a hőszigetelés anyagszükségletére vonatkozóan. Hőszigetelés rendszer kalkulátor. Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer.


A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja! King Stone carbon polisztirol hőszigetelő rendszer. Akciós árak, minőségi termékek, országos kiszállítás! A szigetelés további előnye, hogy a külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a °C-ot is elérhetik. A homlokzati hőszigetelés előnyei A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el.


A homlokzat állapotának felmérése Az épület hőszigetelésének alapja a megfelelő homlokzat. Mivel szigetelés csak abban az esetben lesz tökéletes, ha megfelelő alapokra lett feltéve, először a homlokzat állapotát kell megvizsgálni.

A közvetlenül vakolt hôszigetelô rendszerek a házak homlokzati hôszigetelésének egyik legelegánsabb módja. Lehetôvé teszik a homlokzat eredeti jellegének megtartá-sát – a rendszer külsô felületét a vakolat képezi. Lehetővé teszik a homlokzat eredeti jellegének meg - tartását – a rendszer külső felületét a vakolat képezi. Előnye a teljes homlokzat gyakorlatilag hőhídmentes hőszigetelése.


Ezt követően m²-ként dűbellel erősítjük a rendszert a falfelülethez. A homlokzat lehet vakolt, vakolatlan, tehát a rendszer alkalmazható régi épületek felújításánál és újak építésekor is. A ragasztó por alakban kerül forgalomba és víz hozzáadásával lesz felhasználásra kész.


Más néven dryvit vagy nikecellként is szokták emlegetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések