2015. március 4., szerda

Polikarbonát térelválasztó

Az anyag rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal (szélnyomás, jégverés, hőhatás…) szemben. Előnye az üveggel szemben a hideg. Választható színtelen, ill. Kültérre javasolt, könnyen tisztítható és kellemes megjelenést biztosít. A SIMO térelválasztó fal-rendszerek, a legkiválóbb technológiák, újítások és prémium minőségű alapanyagok ötvözetei.


Büszkén jelenthetjük ki, hogy akár korszerűségben, akár minőségben, bármely jelenleg ismert irodai térelválasztó rendszerrel szemben versenyképesek termékeink.

Uv védett, többféle vastagságú, típusú és színű. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. Teraszgeneral kft Az összecsukható, eltolható üvegfal rendszer edzett üvegből készül, könnyen kezelhető, masszív, ellenálló, szinte törhetetlen. A sínrendszer alumínium, nem.


Könnyű a polikarbonát üregkamrás lemez, és nagy merevséggel rendelkezik. A lemezeket könnyű mozgatni, szállítani és nem törékenyek. A polikarbonát súlya fele az üvegének, így könnyebb tartószerkezettel is beérik.


Vertikális mintájú natúr, vagy kávébarna színű bambuszból készült fogantyús keret egyedileg választható - mm vastagságú betéttel : bambuszrú vékonypanel, polikarbonát , üveg stb. A vezetőgörgő 1kg teherbírású, felülről rögzített és a vékony betétnek köszönhetően kifejezetten nagy térelválasztó.

Polikarbonát termékeink. Cégünk megoldást kínál a polikarbonát kültéri és beltéri felhasználására egyaránt, és nem csak víztiszta, opál, és bronz színekben kínálja a polikarbonát termékeit, hanem más színekben és mintázatban is kapható (egyedi igények esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot). Az üregkamrás polikarbonát lemezek kiváló fényáteresztő, jó hőszigetelő és ütésálló képességgel rendelkező, UV védelmet biztosító anyagok. Felhasználási területei: Napfény áteresztését igénylő terek (teraszok, előtetők, télikertek, medenceterek stb.) tetőfedésére, térelválasztó elemek kialakítására használható. Acél, plexi, polikarbonát termékek kereskedelme - Debrecen, Újfehértó.


LICENCIA, a mobil válaszfalak szakértője. Ossza meg a rendelkezésére álló teret kötöttségek nélkül! Korszerű, környezetbarát és esztétikus mozgatható, illetve roncsolásmentesen átszerelhető válaszfalrendszereink segítségével szabad kezet kap a térkihasználásban. Normál esetben a napsugárzás nagy része átjut, de a teljes bejutó energia (ST) az átjutó napsugárzás, és az elnyelt napsugárzás egy részének összegéből tevődik össze.


Ez esetben a befoglaló nagyobb méretű polikarbonát lemez fizetendő, és a leeső darab is elvihető. Cégünk műanyag ipari termékek forgalmazásával és igény szerinti kialakításával foglalkozik. Kihúzható, lehajtható térelválasztó , paraván, amely megkímél a kiváncsi tekintekektől, eltakarja a rejtett dolgainkat és véd a széltől. Függöny, ami szépít, takar, árnyékol, sötétít. Miért ajánlunk előtetőt az ön házára is?


Egy borús, szomorú, esős napon, mikor haza érkezik, és kapkodva keresi kulcsát, miközben elázik, nem jó érzés. Egy ilyen előtető segítségével kényelmesen, szárazon megúszhatja az ajtónyitást. Bejárati ajtaja vagy akár ablakai védve vannak az időjárás viszontagságaitól, esőtől, UV sugárzástól stb.


Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fileokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A süti információkat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér webhelyünkre, megőrzi, hogy mit csinált és hogyan szereti használni a weboldalt, vagy névtelen információkat gyűjt, ezzel segít. A perforált és expandált lemezek számtalan formája kiváló megoldásokat tesz lehetővé megannyi felhasználási területen. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések