2015. március 6., péntek

Laminált bútorlap ár

A bútorlap ( laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez.


Gyurasics Márka nélkül.

Szűrés Alaphelyzet. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Faáru, bútorlap , falemez Asztallap, munkalap. Csak az akciós termékek. Az ár -kalkulátor programunk a bútorlapok és a hátfallemezek árait mennyiség függvényében automatikusan változtatja. Az árkategóriák mennyiségi egységei: 2malatti, 2més 20mközötti, 20més 50mközötti és 50mfeletti mennyiség.


Továbbra is minden általunk forgalmazott laminált bútorlap és hátfal színtől függetlenül valamint furnéros táblák, rétegelt. Léteznek olyan bútorlap gyártók,akik a fenti laminálási technológiát továbbfejlesztették, így egy más típusú, csiszolású natúr bútorlapra egy vastagabb laminált réteg kerül,így egy sokkal fényesebb lap lesz a végtermék.

Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Ezeknél a magas fényű lapoknál a laminálás során egy alátét papír teszi egyenletesebbé a. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Bútorlapok raktáron. A laminált konyhai munkalap jó választás, ha elsődleges szempont a jó ár -érték arány.


A konyhapult könnyen tisztítható, a kimagaslóan nagy dekorkínálatból minden berendezési stílushoz hozzáillő munkafelület és színkombínácó választható. Hasonlítsa össze az árakat! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg!


Kapható natúr, kezeletlen, illetve felületkezelt (pl. festett, vákuumfóliázott, furnérozott, laminált ) változatban is. Cégünk forgalmaz még egy és két oldalt laminált fehér MDF lapot is többféle vastagságban. Hajlítható MDF lemez. Jól ismert termék íves szerkezetek gyors, egyszerű gyártásához. A klasszikus színektől a legújabb designig, ahogy a legolcsóbbtól a drága termékig, mert ugye vannak igényes laminált bútorok és olcsó laminált bútorok, ahogyan vannak megrendelők, akiknek fontos a jó ár , de még inkább fontos a jó ár -érték arány.


A KRONOSPAN laminált bútorlap alkalmazásával a belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani. A dekorok széles választéka teszi lehetővé, hogy a modern bútorok és belsőépítészet alapanyagaként használjuk fel. Ha tehát szükséged lenne Egger bútorlap vagy Kronospan bútorlap leszabására és élzárására, akkor a következő akciós oldalainkat nézd meg: Egger bútorlap árak.


EGGER U80 bútorlap , LAMINÁLT FORGÁCSLAP Jelenlegi raktárszint.

Top, laminált bútorlap ajtós, elemes konyhabútor család. Termék részletes adatai. Előnye a magas minőség mellé társuló alacsony ár , hiszen közvetlenül a gyártótól vásárol.


Az elemes konyhabútor család emellett rendkívül praktikus, hiszen különféle elemből választhat. A zárt szekrénytestek színe fehér. A milliméteres laminált padlók szinte kivétel nélkül kiváló kopásállósággal rendelkeznek, így nem kell az évek során kellemetlen meglepetéstől tartani.


Habár a legvékonyabb laminált padlóknál rendszerint többet kell fizetnünk értük, bőven megérheti a különbséget, hiszen jobb ár -érték arányt képviselnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések