2015. március 2., hétfő

Akril konyhabútor

Az akril lapok mostantól belső ajtólapként is rendelhetőek. A kész ajtólapról és tokról kérjen ajánlatot. Extramagas fényű akril ajtófrontok.


Az extramagas fényű akril konyhabútor ajtófrontok az ultramodern, minimalista stílusú konyhában mutatnak remekül. Minden akril ajtófront alapja egy MDF bútorlap. A bútorlap alapozása és.

Konyhabútor galéria – helyszíni felmérés akár már holnap! Akril felületű bútorlap, vagy MDF lap. Ha ezt a megoldást választjuk a magas fényű konyhabútor ajtajának, akkor egy gyönyörűen tükörfényesen ragyogó felületet választunk, ami nem fakul, és sérülés esetén polírozható. Egyedi konyhabútor képek a konyhabútor készítő oldalán.


Ebből az ajtótípusból mdf konyhabútor , normál marású modern konyhabútor , hagyományos klasszikus konyhabútor is készíthető. Mi biztosak vagyunk ebben, hiszen több, mint év tapasztalat, és több száz minőségi konyhabútor került már ki a kezeink közül. Két éve írom ezt a blogot.


Körülbelül, másfél éve pingálgatom a bútorokat, kezdetben csak a magam örömére, mostanában pedig másokéra is.

Egyre több levelet kapok különböző kérdésekkel és egyre kevesebb időm van megválaszolni ezeket a leveleket egyenként. COM EGYEDI KONYHABÚTOR Egyedi kivitelezésű prémium és luxus kategóriás konyhabútorok forgalmazása elérhető áron. Minimál stílusú akril konyha A képeken látható minimál stílusú konyhabútor fekete, ezüstmetál és alumínium színekből tevődik össze.


A korpusz és a sarokban látható lengőpolcok, ezüstmetál bútorlapokból készültek. Letisztult konyhabútor tükörfényű akril ajtókkal, végigfutó alu szálfogantyúval, natúr munkalappal és dekorpanellel. A mosogató mögötti piros üveghátfal vidámságot csempész a szürke hétköznapokba. Ez rendkívül rendhagyóvá teszi ezt a kompozíciót az akril konyhabútorok között.


A szekrény felső részébe és a párkányba LED világítás került beépítésre. Ennek fényénél hangulatossá. Modern és klasszikus konyhabútorok, gardróbok matt és fényes ajtók, praktikus elrendezés.


Alapanyag 16mm vastag alapesetben fehér laminált bútorlap, melyre egy 2mm vastag akril réteg kerül. Magasfényű akril ajtólapok. A szinezék a két anyag között található, ezért soha nem sérül. A szín a RAL színskála bármely színe lehet.


Hófehér akril lapból készült nagyon modern, minimalista vonalvezetésű konyhabútor , a hozzá stílusban és anyagban illeszkedő konyhaszigettel. Modern Modern konyhabútor magasfényű akril ajtófrontokkal. Képek Látványtervek Alternatívák.

Modern Modern konyhbútor laminált és akril frontokkal, fogantyú nélküli nyitással. Legyen a konyhabútor bútorlap, prémium vagy fényes bútorlap, mdf fóliás, magasfényű vagy matt akril ajtóval, itt mindenféle típust, egy helyen megtalál, amire azonnal árajánlatot is kap. A konyhabútor elemek szélességi méretei cm-enként.


Vásárlóink több, mint konyhabútor -modell és több száz anyag és szín kombináció közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb megoldást, a klasszikus konyhabútoroktól kezdve a legmodernebbekig. Egy dolog biztos: megrendelőinket minden esetben tökéletes minőségű konyhabútorral látjuk el, melyet várhatóan. SYL Design hazai gyártású egyedi konyhabútorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések